Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πηγαίνοντας στη συνάντηση με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
5

Μετά την επίσκεψή της στην Ιορδανία, η Αντζελίνα Τζολί ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι, όπου συναντήθηκε και με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν.

Η διάσημη ηθοποιός βρέθηκε στο Παρίσι για τη νέα καμπάνια του αρώματος Guerlain, αλλά στο μεσοδιάστημα βρήκε λίγο χρόνο να επισκεφθεί με τα παιδιά της το Μουσείο του Λούβρου και μετά να συναντηθεί με τη σύζυγο του Εμανουέλ Μακρόν.

Την 42χρονη ηθοποιό συνόδευαν και τα έξι παιδιά -Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11, και τα δίδυμα Knox και Vivienne, 9- και όλοι μαζί εκτός από το μουσείο έκαναν επίσης βόλτα και σε άλλα αξιοθέατα του Παρισιού.

Αμέσως μετά η Αντζελίνα Τζολί συνάντησε την Μπριζίτ Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο της Γαλλίας, με σκοπό να μιλήσει μαζί της για το ταξίδι της στην Ιορδανία και τις συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες εκεί.

Οι δύο γυναίκες επέλεξαν ιδιαίτερα κομψά looks, με την Αντζελίνα Τζολί να εμφανίζεται φορώντας ένα λευκό φόρεμα Roland Mouret, oversized γυαλιά ηλίου, μπεζ γόβες και μια τσάντα Louis Vuitton.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Η Μπριζίτ Μακρόν επέλεξε ένα σακάκι σε ουδέτερο χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο και μαύρο στενό παντελόνι.

Η Τζολί πάντως ήταν ιδιαίτερα εξωστρεφής στο Παρίσι και έκανε πολλές δημόσιες εμφανίσεις ενθουσιάζοντας τα πλήθη.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Βόλτα με τα παιδιά στο Λούβρο και στα αξιοθέατα του Παρισιού
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πολιορκία στο κατάστημα όπου μέσα είναι η Τζολί

Σήμερα η ηθοποιός ταξίδεψε στο Βέλγιο καθώς έχει συναντήσεις με αξιωματούχους του NATO στα πλαίσια της εκστρατείας της για τους πρόσφυγες.

Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Εκθαμβωτική η Τζολί προκαλεί πανδαιμόνιο στο Παρίσι - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM
Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δράκοι, Εξορκιστές και Κεκάτος από αύριο στους κινηματογράφους

Δυο μεγάλα γαλλικά εισπρακτικά σουξέ, οι «Άγριες Μέρες Μας» του Βασίλη Κεκάτου και η live-action διασκευή του «How to train your Dragon» είναι μερικές από τις νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ