«Έκλεισε» το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό

«Έκλεισε» το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το Σκοπιανό Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Οριστικοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Σύνταγμα, για το Σκοπιανο μετά την ογκώδη διαμαρτυρία στη Θεσσαλονίκη.

Το συλλαλητήριο θα λάβει χώρα στις 4 Φεβρουαρίου, στις 14:00 μετά το μεσημέρι.

Η απόφαση ελήφθη στη συνεδρίαση που είχαν απόψε οι οργανωτές του συλλαλητηρίου της Θεσσαλονίκης και εκπρόσωποι παμμακεδονικών οργανώσεων στο ξενοδοχείο «Τιτάνια».

Τις επόμενες ώρες οι διοργανωτές θα αποστείλουν σχετικό αίτημα στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, ενώ σε εξέλιξη είναι οι διεργασίες για τους ομιλητές του συλλαλητηρίου.

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Ελλάδα / Δρομοκαΐτειο: Στη φυλακή η ψυχίατρος που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Η συχνότητα των πωλήσεων που έκανε η ψυχίατρος ήταν τόσο μεγάλη που, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, υπολογίζεται ότι σε διάστημα των τελευταίων δύο μηνών φαίνεται να προέβη σε σχεδόν 200 πράξεις συνταγογράφησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Όσοι ουρλιάζατε τόσα χρόνια στα γήπεδα "Βούλγαροι" και "διαβατήρια πάνω από την Λάρισα" θα ήθελα πολύ να σας δω στο Σύνταγμα υπέρα μιας ενιαίας Ελλάδας.