Νέα εξέλιξη - Η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε πως το θέατρο Χυτήριο κατεβάζει την παράσταση

Νέα εξέλιξη - Η Βάσια Παναγοπούλου ανακοίνωσε πως το θέατρο Χυτήριο κατεβάζει την παράσταση Facebook Twitter
2

Μετά την απομάκρυνση του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση στο θέατρο Χυτήριο, όλα έδειχναν πως το «Πετάει-Πετάει» θα συνεχίζονταν.

Όμως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει τελικά καθώς πριν από λίγο η Βάσια Παναγοπούλου, παραγωγός της παράστασης, ανακοίνωσε πως κατεβαίνει οριστικά το έργο.

Είπε πως αποφάσισε τελικά να δώσει τέλος στην παράσταση καθώς η μεγάλη έκταση που πήρε η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της, κάνει κακό στο θέατρο και στους ηθοποιούς.

«Η απόφαση αυτή είναι μονόδρομος. Κάναμε μια πρόταση στον Σωτήρη Καλυβάτση γα εσωτερική αντικατάσταση. Ο κύριος Καλυβάτσης αρνήθηκε», είπε, μεταξύ άλλων, η Βάσια Παναγοπούλου.

 
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

13ο Thessaloniki Pride:

Ελλάδα / 13ο Thessaloniki Pride: Η μεγαλύτερη γιορτή της βόρειας Ελλάδας για την αγάπη, τη συμπερίληψη και τα ανθρώπινα δικαιώματα επιστρέφει

Το 13ο Thessaloniki Pride θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου και θα κορυφωθεί το Σάββατο 21 Ιουνίου 2025, με τη μεγάλη παρέλαση που θα ξεκινήσει από τον Λευκό Πύργο.
LIFO NEWSROOM
Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

Ελλάδα / Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: «Γλυκός, δοτικός και ευαίσθητος», κατέθεσαν Χριστίνα Παππά και Φαίδρα Δούκα

«Οι καταγγελίες μου φαίνονται λίγο εξωπραγματικές», ανέφερε η Χριστίνα Παππά - «Δεν τον έχω ικανό να διαπράξει αυτά που έχει κατηγορηθεί. Δεν το πιστεύω», είπε η Φαίδρα Δούκα
LIFO NEWSROOM