Η πελώρια γούνα της Κένταλ Τζένερ και οι Dsquared2 έχουν εξοργίσει τους φιλόζωους

Η πελώρια γούνα της Κένταλ Τζένερ και οι Dsquared2 έχουν εξοργίσει τους φιλόζωους Facebook Twitter
2

Aν και πολλοί μεγάλοι οίκοι έχουν πλέον πει όχι στη φυσική γούνα, οι Dsquared2 παρουσίασαν χθες μια συλλογή γεμάτηι γούνινα παλτό και ρούχα με λεπτομέρειες από γούνα.

Και το πιο πληθωρικό από τα γούνινα ρούχα τους φόρεσε ένα μοντέλο που μπορεί να είναι πανίσχυρο στα social media, αλλά προσελκύει συχνά τη δημοσιότητα για λάθος λόγους.

Η Κένταλ Τζένερ περπάτησε στην πασαρέλα με ένα oversized γούνινο παλτό και οι καλεσμένοι στο σόου των σχεδιαστών καταχειροκρότησαν την σταρ.

Όμως οι φιλόζωοι και όσοι τάσσονται κατά της γούνας την βομβαρδίζουν με μηνύματα για την επιλογή της.

Σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στα social media από περιοδικά μόδας έχει μάλιστα σχολιάσει και η Πάμελα Άντερσον -γνωστή για τον ακτιβισμό της υπέρ των ζώων- η οποία δηλώνει πολύ δυσαρεστημένη με το θέαμα.

Γεμάτη σχόλια που ζητούν να πάψει η χρήση γούνας και εκφράζονται ακόμη και επιθετικά είναι και η φωτογραφία που δημοσίευσαν οι σχεδιαστές του οίκου στο Instagram.

H Κένταλ Τζένερ πάντως έχει και στο παρελθόν εμφανιστεί με γούνα και μάλιστα όχι για επαγγελματικούς λόγους.

Σε πολλές από τις εμφανίσεις της έχει φορέσει τζάκετ με γούνινη κουκούλα ή ογκώδη παλτό εξολοκλήρου από γούνα.

Κάθε φορά οι φωτογραφίες της προκαλούν πολλά αρνητικά σχόλια και εκκλήσεις να στηρίξει το κίνημα κατά της γούνας - κάτι που τουλάχιστον μέχρι τώρα δεν δείχνει να την ενδιαφέρει.

#D2GETHER ⚡️ Watch the Fall Winter 18 show at Dsquared2.com

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DSQUARED2 - Dan & Dean Caten (@dsquared2) στις

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βυζαντινό ναυάγιο στην Κροατία που έκρυβε χρυσό, σμαράγδια και έναν άγνωστο αξιωματούχο

Πολιτισμός / Χρυσός στον βυθό της Κροατίας: το βυζαντινό ναυάγιο που αλλάζει την εικόνα της Αδριατικής

Μετά από χρόνια υποβρύχιας έρευνας, το βυζαντινό ναυάγιο του Μλιετ αποκαλύπτει χρυσές πόρπες, νομίσματα και ένα δαχτυλίδι που δείχνουν πως στην Αδριατική δεν ταξίδευαν μόνο εμπορεύματα, αλλά και αυτοκρατορική ισχύς.
THE LIFO TEAM
Το γκέι διήγημα του Άλαν Τιούρινγκ που αλλάζει την εικόνα του

Πολιτισμός / Το γκέι διήγημα του Άλαν Τούρινγκ που αλλάζει την εικόνα του

Λίγο μετά την καταδίκη του για ομοφυλοφιλία, ο Άλαν Τούρινγκ έγραψε ένα γκέι διήγημα γεμάτο φλερτ, αμηχανία και επιθυμία. Τώρα διαβάζεται για πρώτη φορά ολόκληρο και αλλάζει την εικόνα του.
THE LIFO TEAM
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 260 ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτισμός / Μια σύγχρονη θεατρική σκηνή γεννιέται στην Πειραιώς 260

Το υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε πως με τον μετασχηματισμό του βιομηχανικού κελύφους του π. Εργοστασίου Τσαούσογλου, θα διατηρήθει και θα αναδειχθεί η αυθεντικότητα και ο ιστορικός του χαρακτήρας
THE LIFO TEAM
Ο Σαλμάν Ρούσντι αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο τον άνθρωπο που τον τύφλωσε

Πολιτισμός / Ο Σαλμάν Ρούσντι αντίκρισε ξανά στο δικαστήριο τον άνθρωπο που τον τύφλωσε

Ο Ρούσντι βρέθηκε ξανά απέναντι στον άνθρωπο που τον μαχαίρωσε. Όταν η υπεράσπιση προσπάθησε να βάλει στο εδώλιο τους Σατανικούς Στίχους, εκείνος απάντησε: δεν δικάζεται το βιβλίο.
THE LIFO TEAM
Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου ζήτησε από συγγραφείς να σβήσουν κριτική για τη διαφορετικότητα

Πολιτισμός / Φεστιβάλ παιδικού βιβλίου ζήτησε από συγγραφείς να σβήσουν κριτική για τη διαφορετικότητα

Ο συνιδρυτής του φεστιβάλ παιδικού βιβλίου του Μπαθ ζήτησε από συγγραφείς που κατήγγειλαν την έλλειψη ΛΟΑΤΚΙ+ διαφορετικότητας στο πρόγραμμα να σβήσουν τα σχόλιά τους από τα social media.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Δυστυχως η μοδα που ειχε μειωσει τη χρηση της γουνας, εχει αρχισει να εκλιπει. Αρκετοι οικοι μοδας εχουν ξαναρχισει να χρησιμοποιουν γουνα. Χωρις να δινουν σημασια και χωρις να αντιλαμβανονται την αγωνια και τον πονο που προκαλουν ανουσια στα ζωα. Λες και υπολειπεται η οικολογικη γουνα σε κατι
Ο όρος φιλόζωος δυστυχώς πλέον φαντάζει κακός, ενώ δεν είναι. Και για αυτό φταίει καθαρά η κακή χρήση του.Όσον αφορά την "κυρία" με την γούνα, καλό θα ήταν να της εξηγήσει κάποιος, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο, το τι κακό προκαλεί.