Συνελήφθη 25χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» που είχε καταπιεί πάνω από 1 κιλό κοκαΐνη

Συνελήφθη 25χρονος στο «Ελ. Βενιζέλος» που είχε καταπιεί πάνω από 1 κιλό κοκαΐνη Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
1

Στη σύλληψη ενός 25χρονου Βραζιλιάνου για εισαγωγή κοκαΐνης προχώρησαν άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής στον διεθνή αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ειδικότερα, ο 25χρονος φέρεται ότι μετέφερε, με τη μέθοδο της κατάποσης, 84 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους 1.110 γραμμαρίων, ποσότητα που κατασχέθηκε.

Παράλληλα, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ, καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια