Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη - Σε καταστολή με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις Facebook Twitter
2

Σοβαρή παραμένει η κατάσταση υγείας του παρουσιαστή Κωνσταντίνου Αγγελίδη ο οποίος παραμένει νοσηλευόμενος στην εντατική του Ασκληπιείου Βούλας.

Ο παρουσιαστής ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής καθώς η μηχανή του συγκρούστηκε με λεωφορείο, ενώ επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση.

O ANT1 αναφέρει πως δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ τα επόμενα 24ωρα χαρακτηρίζονται ιδιαιτέρως κρίσιμα.

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται σε καταστολή και σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να τον «ξυπνήσουν» για να δουν εάν ο οργανισμός του ανταποκρίνεται χωρίς μηχανική υποστήριξη και να έχουν μία πρώτη εκτίμηση για την κατάσταση της υγείας του.

Το protothema.gr μεταδίδει επίσης πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έχει υποστεί πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το σφοδρό χτύπημα ενώ το χειρουργείο στο κεφάλι, στο οποίο υποβλήθηκε διήρκεσε οκτώ ώρες.

Στο πλευρό του αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκεται συνεχώς η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γιο.

Πολιτισμός
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από το λεσβιακό Παρίσι στους Δελφούς: η Εύα Πάλμερ-Σικελιανού, η Σαπφώ και η Νάταλι Μπάρνεϊ

Πολιτισμός / Η queer ζωή της Εύας Πάλμερ πριν από τον Σικελιανό και τις Δελφικές Εορτές

Το «Memory Rehearsal» της Ελένης Σικελιανού παρουσιάζεται σήμερα στη Νέα Υόρκη και επιστρέφει στα χρόνια που η Εύα Πάλμερ Σικελιανού ζούσε ανάμεσα στη Νάταλι Μπάρνεϊ, τη Σαπφώ και τις πειραματικές παραστάσεις ενός πρώιμου λεσβιακού μοντερνισμού.
THE LIFO TEAM
Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Πολιτισμός / Ο Τζεφ Κουνς βγάζει στο σφυρί έργα από τη συλλογή του αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων

Τέσσερα έργα του Πικάσο, ένα παστέλ του Μανέ και έργα Παλαιών Δασκάλων περιλαμβάνονται στη δημοπρασία. Πολλά από αυτά παραπέμπουν σε θέματα που συναντά κανείς και στη δουλειά του Κουνς.
THE LIFO TEAM
Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Πολιτισμός / Η γενιά του scrolling πάει σινεμά

Με προβολές, δράσεις, πρεμιέρες ταινιών, ένα αφιέρωμα στον Τιμ Μπάρτον και ειδικό πρόγραμμα για βρέφη, το Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα. Ξεχωρίσαμε τέσσερις ταινίες που αξίζει να δείτε μαζί με τα παιδιά σας.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Πολιτισμός / Το κοστούμι του Ντάνιελ Κρεγκ από το «Skyfall» βγαίνει στο σφυρί

Το γκρι κοστούμι Tom Ford της εναρκτήριας καταδίωξης εκτιμάται έως 40.000 λίρες. Στη δημοπρασία βρίσκονται ακόμη το φόρεμα της Άνα ντε Άρμας, σπάνιες αφίσες και 14 βιβλία του Ίαν Φλέμινγκ σε πρώτη έκδοση και πρώτη εκτύπωση.
THE LIFO TEAM
Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Πολιτισμός / Ο Άντριου Γκάρφιλντ για τον Σαμ Άλτμαν: «Στην αρχή μού φαινόταν γαμάτος. Και μετά μαθαίνεις περισσότερα»

Στην πρεμιέρα του «Artificial», ο Άντριου Γκάρφιλντ μίλησε για το πώς άλλαξε η γνώμη του για τον Σαμ Άλτμαν και για την εξουσία που παραχωρούμε στους ανθρώπους της τεχνολογίας.
THE LIFO TEAM