Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής: Δικαίωση για τον κλάδο η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για την Uber

Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής: Δικαίωση για τον κλάδο η απόφαση του Ευρωδικαστηρίου για την Uber Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου (Nikos Libertas / SOOC)
1

Απόλυτα δικαιωμένος με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Uber και ομοειδών εταιρειών δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Ο ίδιος κάνει λόγο για δικαίωση για τον κλάδο των ταξί επισημαίνοντας πως η απόφαση αυτό που λέει είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι. Οι διαμεσολαβητές ασκούν υπηρεσία μεταφοράς. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι την αστική μεταφορά την κάνει το ταξί.

Παράλληλα έκανε λόγο για «μία νίκη που ξεκίνησε από τα ταξί της Ευρώπης και από τη χώρα μας», ένας αγώνας που ξεκίνησε το 2015 από τον ίδιο.

«Αυτό που λέγαμε είναι πως θα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί λειτουργίας του κάθε κράτους μέσα από την οδηγία της ΕΕ, ότι οι αστικές μεταφορές, ασθενοφόρα και αστικά λεωφορεία δεν απελευθερώνονται ούτε κατά το έργο, ούτε κατά τις άδειες, αλλά μόνο με πληθυσμιακή αναλογία. Είναι μια δικαίωση - νίκη για τον κλάδο μας» κατέληξε ο πρόεδρος αυτοκινητιστών ταξί Αττικής.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM