ΤΕΜΠΗ

Πειθαρχικός έλεγχος στον μετακλητό υπάλληλο της Χ.Α. για τα επεισόδια στο Μετς

Πειθαρχικός έλεγχος στον μετακλητό υπάλληλο της Χ.Α. για τα επεισόδια στο Μετς Facebook Twitter
eurokinissi
0

Στη διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου αναμένεται να παραπεμφθεί ο μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής, ο οποίος συνελήφθη για τα επεισόδια στο Μετς.

Σε βάρος του μετακλητού υπαλλήλου που προσελήφθη με πρόταση του Ν. Μιχαλολιάκου, έχει ασκηθεί δίωξη για σειρά αδικημάτων, όπως η αντίσταση κατά της αρχής, η διατάραξη κοινής ησυχίας, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, παράνομη οπλοφορία κλπ.

Εφόσον αποδειχθεί στο δικαστήριο ότι έχει διαπράξει αυτά τα αδικήματα, ο μετακλητός βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με απόλυση.

Ελλάδα
0

ΤΕΜΠΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Ελλάδα / Πλακιάς για Τέμπη: «Ξέρεις τι είναι να είσαι γονιός και να παρακαλάς το παιδί σου να μην κατάλαβε κάτι;»

Συγκλονίζει ο πατέρας που έχασε τις δίδυμες κόρες και την ανιψιά του, με αφορμή την επέτειο των τριών χρόνων που συμπληρώνονται αύριο από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη
THE LIFO TEAM