Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Άμυνας

Φωτογραφία - ντοκουμέντο: Η στιγμή της εισβολής του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Άμυνας Facebook Twitter
1

Ομάδα του «Ρουβίκωνα» αποτελούμενη από 10-15 άτομα εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα του εορτασμού του Πολυτεχνείου, στο Υπουργείο Εθνικής 'Αμυνας, από την πύλη της λεωφόρου Μεσογείων, από όπου εισέρχονται τα αυτοκίνητα.

Οι αναρχικοί ανενόχλητοι προχώρησαν στον προαύλιο χώρο και πέταξαν φυλλάδια με συνθήματα υπέρ του παλαιστινιακού λαού και εναντίον των ιμπεριαλιστών. Η ομάδα απωθήθηκε από την ασφάλεια του στρατοπέδου και αποχώρησε.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία ωστόσο δεν έγιναν συλλήψεις. Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Πάνου Καμμένου που ζήτησε ΕΔΕ και τιμωρία των υπευθύνων. 

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Ελλάδα / Αναζητούν τους δράστες της ένοπλης επίθεσης στα Άνω Λιόσια – Στο μικροσκόπιο οι κάμερες ασφαλείας

Η Αστυνομία εξετάζει ενδελεχώς οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και τις τηλεπικοινωνίες του 42χρονου, προκειμένου να διαμορφώσει σαφέστερη εικόνα για τα κίνητρα και τους πιθανούς ηθικούς αυτουργούς της επίθεσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Τις τελευταίες δύο μέρες η χώρα πλήττεται από καταστροφές με θύματα νεκρούς συμπολίτες μας. Οι υπεύθυνοι της περιφέριας και οι δημοτικές αρχές των περιοχών αυτών χωρίς καμιά πρόνοια μπαζώναν ρέματα, κόβαν δέντρα και έδιναν άδειες για κατοικίες και μαγαζιά σε επικίνδυνα σημεία. Και επειδή κάτι μας έλειπε σήμερα, να σου και οι μπαχαλάκιδες! Παίζουν "κλέφτες και αστυνόμους" έξω από το υπουργείο Άμυνας… έτσι απλά, γιατί μπορούν...!