Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter
0

Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έφθασε χθες στη Μανίλα, την πρωτεύουσα των Φιλιππίνων, για να συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση ηγετών χωρών της Ανατολικής και της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων Ροντρίγκο Ντουτέρτε τον υποδέχτηκε και προς τιμήν του παρέθεσε επίσημο δείπνο. Εντύπωση προκάλεσε πως ο Ντουτέρτε αφιέρωσε ένα τραγούδι στον Τραμπ.

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Όπως ισχυρίστηκε αργότερα ο πρόεδρος ο οποίος ενώπιον 19 ηγετών στο γκαλά ερμήνευσε το «You are the light», ο Τραμπ του είχε ζητήσει να ακούσει ένα τραγούδι!

Οι Φιλιππίνες είναι ο τελευταίος σταθμός μιας περιοδείας στη διάρκεια της οποίας ο Τραμπ μετέβη επίσης στην Ιαπωνία, την Κίνα και τη Νότια Κορέα. Μερικές ώρες πριν από την άφιξη του Τραμπ, η αστυνομία στις Φιλιππίνες έκανε χρήση εκτοξευτήρων νερού για να εμποδίσει εκατοντάδες αντιμαερικανούς διαδηλωτές να φθάσουν στην αμερικανική πρεσβεία στη Μανίλα.

Ο Ντουτέρτε τραγουδά στον Τραμπ «You are the light» - ΒΙΝΤΕΟ Facebook Twitter

Ο Ντουτέρτε, ένας από τους πλέον αμφιλεγόμενους ηγέτες του κόσμου, συχνά χαρακτηρίζεται ως ο «Τραμπ της Ανατολής». Βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο για τις δηλώσεις του, όσο και για τον αιματηρό πόλεμο κατά των ναρκωτικών που διεξάγει μέσω επιχειρήσεων στη χώρα. Ο απολογισμός των νεκρών από τις ομάδες του Ντουτέρτε που περιπολούν στους δρόμους φτάνει τα 4000 θύματα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Διεθνή / «Δεν έχουν δικαίωμα να προκαλούν χάος»: Παρέμβαση Μπάιντεν για τις διαμαρτυρίες υπέρ της Γάζας στα πανεπιστήμια

Οι διαδηλώσεις για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα έχουν οδηγήσει σε τουλάχιστον 2.000 συλλήψεις στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ, τις τελευταίες δύο εβδομάδες
NEWSROOM
Πρόεδρος Ισραήλ: Mην φοβάστε απέναντι στην τρομακτική αναζωπύρωση του αντισημιτισμού

Διεθνή / «Μίσος και αντισημιτισμός» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τις διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Την ώρα που πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον πόλεμο στη Γάζα ο Ισαάκ Χέρτσογκ καταγγέλλει πως έχουν «μολυνθεί» από το μίσος και τον αντισημιτισμό
NEWSROOM