Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης στο «Έθνος»

Ταυτοποιήθηκαν τρεις από τους δράστες της επίθεσης στο «Έθνος» Facebook Twitter
Φωτογραφία από το Facebook @Spiros Dimitrelis
1

Στην ταυτοποίηση τριών ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Έθνος» στη Λεωφόρο Συγγρού προχώρησαν οι Αρχές.

Οι αστυνομικοί αναλύουν καρέ-καρέ το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που κατέγραψαν την επίθεση, προκειμένου να ταυτοποιήσουν και τους υπόλοιπους δράστες και στην συνέχεια να προβούν σε συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, ομάδα περίπου 10 αγνώστων που επέβαιναν σε μηχανάκια αποσχίστηκαν από πορεία με μοτοσυκλέτες και προκάλεσαν φθορές στην πρόσοψη του κτιρίου σπάζοντας τις τζαμαρίες με πέτρες και ρίχνοντας κόκκινη μπογιά.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν ελαφρά δύο δημοσιογράφοι.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Ελλάδα / Έκρηξη από γκαζάκια έξω από παράρτημα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 23:00, άγνωστος τοποθέτησε αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, αποτελούμενο από γκαζάκια, στην είσοδο του κτιρίου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια