Ενόχληση με τις ενέργειες των αρχών εκφράζει ο ιδιοκτήτης του Αγία Ζώνη ΙΙ

Ενόχληση με τις ενέργειες των αρχών εκφράζει ο ιδιοκτήτης του Αγία Ζώνη ΙΙ Facebook Twitter
0

«Ήρθα να καταθέσω στην Εισαγγελία στοιχεία για ενέργειες που γίνονται εις βάρος της εταιρείας μου» δήλωσε, εξερχόμενος από το δικαστικό μέγαρο Πειραιά, ο ιδιοκτήτης του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», Θεόδωρος Κουντούρης.


Η συνήγορός του ανέφερε στο ΑΜΠΕ ότι ο κ. Κουντούρης φαίνεται ενοχλημένος από το γεγονός ότι ενώ η εταιρεία του είναι υπεύθυνη για τη όλη διαχείριση της απορρύπανσης στις παράκτιες περιοχές, αλλά και στην απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο πλοίο, του επιβάλλονται ενέργειες από τις αρμόδιες Αρχές, με τις οποίες δεν συμφωνεί.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM