Επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο για τους πλειστηριασμούς - BINTEO

Επίθεση του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο για τους πλειστηριασμούς - BINTEO Facebook Twitter
2

Νέα επίθεση σημείωσαν τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας», αυτή τη φορά σε συμβολαιογραφείο διαμαρτυρόμενοι για τους πλειστηριασμούς.

Η καταδρομική επίθεση έγινε το πρωί σε γνωστό συμβολαιογραφικό γραφείο, στο κέντρο της Αθήνας και τα μέλη της αναρχικής ομάδας δεν πέταξαν φυλλάδια όπως συνηθίζουν αλλά επιτέθηκαν στον συμβολαιογράφο.

«Πραγματοποιήθηκε επίθεση στο συμβολαιογραφείο Παπαθέου στην οδό Μαυροκορδάτου που πρωταγωνιστεί σε πλειστηριασμούς», ήταν το μήνυμα στο Ιndymedia και στη συνέχεια δόθηκε στη δημοσιότητα και βίντεο της επίθεσης στο liveleak.com.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Ελλάδα / Βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά μετά την έκρηξη σε τράπεζα στην Θεσσαλονίκη

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά την έκρηξη, διακρίνονται αστυνομικοί να σπεύδουν στο σημείο, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί την παρουσία της βαριά τραυματισμένης γυναίκας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια