Ξανθός: Όχι κολύμπι και ψάρεμα στις μολυσμένες περιοχές

Ξανθός: Όχι κολύμπι και ψάρεμα στις μολυσμένες περιοχές Facebook Twitter
1

«Είναι αυτονόητο ότι δεν θα επιτρέπεται το κολύμπι και το ψάρεμα στις ακτές που έχουν μολυνθεί» δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός υγείας Αλέξανδρος Ξανθός. 

Διαβεβαίωσε ότι το υπουργείο θα βγάλει σχετική οδηγία για την απαγόρευση της κολύμβησης και ανέφερε ότι οι δήμοι έχουν προβεί ήδη σε σχετικές δράσεις. 

Χθες πάντως ο υπ. Ναυτιλίας κ. Κουρουμπλής αναρωτήθηκε «γιατί να μην κάνει μπάνιο ο κόσμος» απαντώντας σε σχετική ερώτηση στον Σκάι, για το αν πρέπει ο κόσμος να κολυμπά τις επόμενες ημέρες στις περιοχές που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα. «Άμα πάτε τώρα και δείτε στη Σαλαμίνα, δεν υπάρχει πρόβλημα», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ακτές στην περιοχή έχουν καθαρίσει.

Αρκετοί ήταν οι πολίτες που σήμερα το πρωί βρέθηκαν στην Γλυφάδα και ήθελαν να κολυμπήσουν όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Μεσολόγγι: «Η κατανόηση αποτελεί χρέος μας καθώς η ιστορία είναι καθρέφτης»

«Όσο οδεύουμε πιο βαθιά σε έναν αβέβαιο 21ο αιώνα, τόσο περισσότερο η Έξοδος χρησιμεύει ως οδηγός προς το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Νομιζω πως αν του πει κάποιος να ανοίξει τα μάτια του θα είναι τόσο απρεπές όσο και η οικολογική καταστροφή που υπέστη η περιοχή. Κι ακόμα τον πάτο του βαρελιού δεν τον εχουμε δει.