Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες

Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες Facebook Twitter
9

What time to be alive ???? @ghmumm shower ???⚡️#BirthdayVibe #blessed ##GiveThanks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) στις


Ο κορυφαίος σπρίντερ όλων των εποχών πέρασε ξέφρενες και πανάκριβες διακοπές στην Μύκονο διασκεδάζοντας στα καλύτερα κλαμπ και γευματίζοντας στα καλύτερα εστιατόρια. Φυσικά και μπορεί να διαθέσει τεράστια ποσά για την ψυχαγωγία του καθώς μιλάμε για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές για τον οποίο το Forbes το 2016 έχει αναφέρει πως κερδίζει πάνω από 30 εκατ. δολάρια ετησίως.


«Το απόγευµα της περασµένης Τετάρτης στο «Nammos», το οποίο ήταν ασφυκτικά γεµάτο, µε τα ανοιχτά µπουκάλια γαλλικής σαµπάνιας να βρίσκονται παντού, ο Μπολτ έµελε να δώσει την τελευταία και πιο εντυπωσιακή του παράσταση», γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα η οποία δημοσιοποίησε τον λογαριασμό που έκανε ο αθλητής στο beach bar της Ψαρούς.

Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες Facebook Twitter


«Μετά το τσιµπολόγηµα µερικών από τα πιο νόστιµα εδέσµατα του µαγαζιού, όπως αστακός στα κάρβουνα, κριθαρότο γαρίδα, «spicy crab tartar» κ.ά., ξεκίνησαν τα περίφηµα showers, δηλαδή τα ντους µε Veuve Clicquot, τη φθηνότερη σαµπάνια του καταστή µατος (120 ευρώ το µπουκάλι), που προσφέρεται σε κιβώτια για µπουγέλα µέχρι τελικής πτώσης. Πάνω στο τσακίρ κέφι, ο dj babis, θέλοντας να τεστάρει τις φωνητικές χορδές του Μπολτ, του έδωσε το µικρόφωνο και ο Γιουσέιν µεταµορφώθηκε ξαφνικά από σπρίντερ σε αδίστακτο ράπερ της Ανατολικής Ακτής ουρλιάζοντας «Yo» και ξανά «Yo» µέχρι που το µικρόφωνο µπλόκαρε από επιφωνήµατα αναµεµειγµένα µε ριπές αλκοόλ.

Οι φωτογραφίες από το γλέντι στην Ψαρού:

Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες Facebook Twitter
Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες Facebook Twitter
Ο Γιουσέιν Μπολτ έσπασε ρεκόρ στο Νammos - O λογαριασμός έφτασε τα 88.000 € σε δύο ώρες Facebook Twitter


Είχε µόλις καταναλώσει µαζί µε τους τρεις φίλους του τρεις Dom Perignon Rose 2002 των τριών λίτρων η καθεµία, συνολικής αξίας 75.000 ευρώ, ενώ είχαν προηγηθεί και τρία ακόµα µπουκάλια Dom Perignon Rose συνολικής αξίας 3.300 ευρώ. Και όλα αυτά σε διάρκεια µόλις µιας ώρας. Στη συνέχεια βέβαια ο Μπολτ και η παρέα του έκαναν περισσότερες ώρες να συνέλθουν, όντας οι τελευταίοι που αποχώρησαν από το µαγαζί.Οταν έφτασε η λυπητερή, ο Γιουσέιν έβγαλε από το πορτοφόλι του µια µαύρη American Express στην οποία χρεώθηκε το συνολικό ποσό των 88.362 ευρώ», αναφέρει το δημοσίευμα το οποίο περιλαμβάνει και την φωτογραφία της απόδειξης.



Πολιτισμός
9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

THE WEEKND ΡΕΚΟΡ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ

Πολιτισμός / The Weeknd: Κατέρριψε το ρεκόρ για την πιο εμπορική περιοδεία άνδρα καλλιτέχνη με εισπράξεις $1,3 δισ.

Μπροστά από την περιοδεία «After Hours Til Dawn» του The Weeknd, βρίσκονται η περιοδεία «Eras» της Taylor Swift, με έσοδα άνω των 2 δισ. δολαρίων, και η «Music of the Spheres» των Coldplay, με περισσότερα από 1,5 δισ. δολάρια
THE LIFO TEAM
Met Gala 2027: Ανακοινώθηκε το νέο θέμα μετά την αποχώρηση του Τζον Γκαλιάνο από την αρχική έκθεση λόγω αντιδράσεων

Πολιτισμός / Met Gala 2027: Ανακοινώθηκε το νέο θέμα μετά την αποχώρηση του Τζον Γκαλιάνο από την αρχική έκθεση

Την επιμέλειά της έκθεσης θα αναλάβουν ο επικεφαλής επιμελητής του Ινστιτούτου Κοστουμιού, Άντριου Μπόλτον, μαζί με τις Στέφανι Κρέιμερ και Έμιλι Μουσάμπεν
THE LIFO TEAM
ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Πολιτισμός / Πίνακας της Αναγέννησης, κρυμμένος για 70 χρόνια, αναμένεται να πωληθεί σε δημοπρασία έναντι 5 εκατ. λιρών

Ειδικοί χαρακτηρίζουν το τοπίο του Albrecht Altdorfer, που φιλοτεχνήθηκε το 1520, «μία από τις πιο συναρπαστικές ανακαλύψεις που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί»
THE LIFO TEAM