Στην Ελλάδα ο Μακρόν - Ανακοινώθηκε η πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας

Στην Ελλάδα ο Μακρόν - Ανακοινώθηκε η πρώτη του επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας Facebook Twitter
3


Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσει στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, όπως έγινε γνωστό από μια πηγή προσκείμενη στη γαλλική προεδρία.


Το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψης  δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ ΜΠΕ σύμφωνα με τα τηλεγράφηματα από τα πρακτορεία Reuters και AFP.


Ο πρόεδρος Μακρόν, ο οποίος τον Ιούνιο είχε χαιρετίσει την "καλή συμφωνία" που επιτεύχθηκε μεταξύ της Αθήνας και των πιστωτών της, είχε δηλώσει όταν ήταν ακόμη υποψήφιος για την προεδρία της Γαλλίας ότι "θα αγωνιστεί" για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.


Συνεργάτες του Γάλλου Προέδρου έχουν δηλώσει ότι αφού επιστρέψει από τις διακοπές του στη νότια Γαλλία σκοπεύει να επισκεφθεί επίσης την Αυστρία, τη Ρουμανία και τη Βουλγαρία, ενώ αμέσως μετά θα υποδεχτεί στο Παρίσι τους ηγέτες της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Στην ατζέντα των συναντήσεων και των συζητήσεων που θα έχει, συμπεριλαμβάνονται σύμφωνα με το Reuters θέματα αμυντικής συνεργασίας, φορολογικής εναρμόνισης ενώ o Mακρόν έχει δηλώσει πως η αναθεώρηση της Συνθήκης της Ε.Ε. δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως θέμα- ταμπού.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΘΕΩΡΕΙΕΣ FAKE NEWS

Διεθνή / Μια εβδομάδα μετά το τέλος του Μουντιάλ: Οι θεωρίες συνωμοσίας και τα fake news για τον τελικό συνεχίζονται

Ένας ισχυρισμός που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο αναφέρει ότι η FIFA υποχρέωσε την Αργεντινή είτε να χάσει στον τελικό είτε να αντιμετωπίσει δεκαετή αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε ρωσικό τερματικό σταθμό εξαγωγών, πετρελαϊκές εγκαταστάσεις

Την ίδια ώρα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν δύο σκάφη που μετέφεραν στρατιωτικό φορτίο στο λιμάνι του Μικολάιφ, στη νότια Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια