Μακάβριο έγκλημα στην Ρώμη: Βρέθηκαν δυο γυναικείες γάμπες μέσα σε κάδο απορριμμάτων

Μακάβριο έγκλημα στην Ρώμη: Βρέθηκαν δυο γυναικείες γάμπες μέσα σε κάδο απορριμμάτων Facebook Twitter
0

Ένα μακάβριο έγκλημα συγκλονίζει σήμερα την Ιταλία. Μια κοπέλα που έψαχνε το βράδυ της Τρίτης σε κάδο απορριμμάτων, στη μεγαλοαστική συνοικία της Ρώμης Παριόλι, βρήκε δυο γυναικείες γάμπες, τις οποίες κάποιος είχε πετάξει και δέσει με σελοτέιπ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα La Repubblica, ο δράστης πιθανότατα χρησιμοποίησε τσεκούρι.

Η κοπέλα λιποθύμησε και στο σημείο έσπευσαν αυτοκίνητα της αστυνομίας και των Καραμπινιέρων. Το υπόλοιπο πτώμα της άτυχης γυναίκας δεν έχει βρεθεί.

Όπως διέρρευσε, οι έρευνες φαίνεται ότι επικεντρώνονται σε μια πινακίδα αυτοκινήτου, που έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας. «Το πεδίο των ερευνών είναι ευρύτατο», αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τέλος, αναφέρουν ότι ο δολοφόνος μπορεί να είναι ένας άνδρας.

ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Διεθνή / Habeas corpus: Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται να καταργήσει το δικαίωμα των κρατουμένων να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη

Το habeas corpus αποτελεί θεμελιώδη αρχή του αγγλοσαξονικού δικαίου - Το Σύνταγμα των ΗΠΑ επιτρέπει την αναστολή της νομικής αυτής προστασίας μόνο «σε περιπτώσεις εξέγερσης ή εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Διεθνή / Ουκρανία: Η Ευρώπη πιέζει για εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας 30 ημερών - Η θέση της Ελλάδας

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συμμετείχε σήμερα στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών επανέλαβε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Ουκρανία και την ανάγκη για άμεση εφαρμογή άνευ όρων εκεχειρίας τριάντα ημερών
LIFO NEWSROOM