Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει

Ο πρίγκιπας Χένρικ που δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγο του επανέρχεται: Δεν με σέβεται όσο πρέπει Facebook Twitter
1

Περισσότερο αποκαλυπτικός και πικραμένος επιστρέφει στην επικαιρότητα ο πρίγκιπας της Δανίας Χένρικ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να θαφτεί δίπλα στη σύζυγό του βασίλισσα Μαργαρίτα, επειδή δεν τον έκαναν βασιλιά.

Τώρα ο πρίγκιπας, που έχει αποσυρθεί από τα περισσότερα επίσημα πριγκιπικά του καθήκοντα, καταφέρεται κατά της συζύγου του, σε συνέντευξη του στο περιοδικό Se og Hør. Όπως λέει η βασίλισσα Μαργαρίτα δεν τον σέβεται. «Η σύζυγός μου δεν μου δίνει τον σεβασμό που μια συνηθισμένη γυναίκα πρέπει να δώσει στον σύζυγό της».

«Η σύζυγός μου αποφάσισε ότι θέλει να είναι βασίλισσα και είμαι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό», λέει ο Χένρικ. «Αλλά πρέπει να ξέρει ότι αν ένας άνδρας και η γυναίκα είναι παντρεμένοι, είναι ίσοι", συμπληρώνει.

Η υπεύθυνη επικοινωνίας του βασιλικού οίκου της Δανίας Lene Balleby, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Έχουμε ανακοινώσει την απόφαση του πρίγκιπα ότι δεν επιθυμεί να ταφεί στο καθεδρικό ναό της Roskilde και ότι αυτό οφείλεται στην δυσαρέσκεια του σχετικά με το καθεστώς του. Δεν έχουμε τίποτα περισσότερο να πούμε για το θέμα», δήλωσε.

Ο Χένρικ που είναι Γάλλος αλλά άλλαξε υπηκοότητα και θρήσκευμα για να παντρευτεί τη Μαργαρίτα, είχε δηλώσει πέρυσι στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro ότι ένιωθε ότι έπεσε θύμα διάκρισης λόγω φύλου.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

GOOGLE DATA CENTER ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΔΕΝΤΡΑ

Διεθνή / Φινλανδία: Η Google έκοψε παράνομα 250.000 δέντρα για την κατασκευή data center - «Είναι καθαρή αλαζονεία»

Η εταιρεία έλαβε εντολή να σταματήσει τις εργασίες σε δύο τοποθεσίες στη χώρα, η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας επέκτασης των τεχνολογικών εταιρειών
THE LIFO TEAM
ΜΙΛΑΝΟ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / «Δεν βλέπω μέλλον εδώ»: Το Μιλάνο σε επιφυλακή για νέα επεισόδια – Η «χαμένη γενιά» της Ιταλίας στο προσκήνιο

Η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και το αίσθημα αποκλεισμού τροφοδοτούν τη δυσαρέσκεια των νέων, ενώ η κυβέρνηση της Τζόρτζια Μελόνι απαντά με αυστηρότερα μέτρα ασφαλείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΜΑΙΚ ΓΟΥΟΛΤΖ

Διεθνή / Μάικ Γουόλτς: «Ακόμη και σε έναν χρόνο από τώρα ενδέχεται ο πόλεμος με το Ιράν να μην έχει τελειώσει»

Σε δυσοίωνη πρόβλεψη για την πορεία της σύγκρουσης με το Ιράν προχώρησε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών και με τα ποσοστά αποδοχής του Τραμπ να υποχωρούν όλο και περισσότερο
THE LIFO TEAM
ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΕΡΒΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ

Διεθνή / Σερβία: Χιλιάδες στους δρόμους του Βελιγραδίου ενόψει εκλογών - «Βάζουμε τέλος σε 14 χρόνια ταπείνωσης, χάους και προδοσίας»

Ο Σέρβος πρόεδρος, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, προκήρυξε τον περασμένο μήνα πρόωρες εκλογές με τον ίδιο να παραιτείται και να διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια