Σε ελληνικό νησί και ο Αμπράμοβιτς με το πολυτελές γιότ του

Σε ελληνικό νησί και ο Αμπράμοβιτς με το πολυτελές γιότ του Facebook Twitter
1

Στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κερί βρίσκεται ο  Ρώσος μεγιστάνας  Ρόμαν Αμπράμοβιτς με την πολυτελή θαλαμηγό του «Luna», όπως αναφέρει το imerazante.gr που δημοσιεύει και τις φωτογραφίες. 

Σε ελληνικό νησί και ο Αμπράμοβιτς με το πολυτελές γιότ του Facebook Twitter

Το σκάφος παραδόθηκε στο Ρώσο ολιγάρχη στις 10 Απριλίου 2010. Διαθέτει 10 VIP καμπίνες επισκεπτών άνω των 100 τετραγωνικών μέτρων η καθεμία, μία 20 μέτρων εξωτερική πισίνα, 9 καταστρώματα και ένα μεγάλο υπαίθριο χώρο ψυχαγωγίας. Είναι επίσης εξοπλισμένο με 1 μίνι-υποβρύχιο και πλήρωμα των 50 ατόμων. Διαθέτει επίσης, τις μοναδικές στον κόσμο, πολλαπλών χρήσεων σωσίβιες λέμβους / λιμουζίνες με κόστος άνω των 4 εκατομμυρίων δολαρίων η κάθε μία.

 Ο Αμπράμοβιτς είχε προηγουμένως επισκεφθεί Λευκάδα και Κεφαλονιά.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια