Λουκέτο στο μαγαζί όπου τραγούδησε ο Κιάμος στην Ζάκυνθο

Λουκέτο στο μαγαζί όπου τραγούδησε ο Κιάμος στην Ζάκυνθο Facebook Twitter
0

Λουκέτο έβαλε μετά από έλεγχο, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σε νυχτερινό μαγαζί στη Ζάκυνθο, όπου εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος.

Το 48ωρο λουκέτο μπήκε μετά τη διαπίστωση ότι δεν είχαν κοπεί  27 αποδείξεις συνολικού ύψους 3.500 ευρώ.

Στο ίδιο νησί λουκέτο για δυο ημέρες μπήκε και σε 2 εστιατόρια σε Πλάνο και Λαγανά που δεν είχαν κόψει 22 και 16 αποδείξεις αντίστοιχα.

Ακόμη, μετά από ελέγχους σφραγίστηκαν στη Σαντορίνη κέντρο αισθητικής και κατάστημα με σουβενίρ, στην Ύδρα μπαρ, στη Μύκονο καφέ μπαρ και στο Μοσχάτο ψητοπωλείο.

Η διαπίστωση των ελεγκτών από τους ελέγχους τον Ιούλιο είναι ότι φοροδιαφεύγουν οι 66 στις 100ν επιχειρήσεις με τα μεγαλύτερα ποσοστά να παρατηρούνται στο Ηράκλειο (77,5%), στην Αττική (73%), στη Θεσσαλονίκη (61%) και στην Πάτρα (50%)

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM