Πέθανε ο ηθοποιός Nelsan Ellis, γνωστός από τον ρόλο του στο «True Blood»

Πέθανε ο ηθοποιός Nelsan Ellis, γνωστός από τον ρόλο του στο «True Blood» Facebook Twitter
1

Πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 39 ετών ο ηθοποιός Nelsan Ellis από καρδιακή ανεπάρκεια.

Τον θάνατο του επιβεβαίωσε η εκπρόσωπός του Emily Gerson Saines, λέγοντας πως «ήταν ένα μεγάλο ταλέντο, και τα λόγια και η παρουσία του θα μας λείψουν για πάντα».

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός από τον επιτυχημένο ρόλο του ως Lafayette Reynolds στην πετυχημένη σειρά του HBO «True Blood», όπου είχε πάρει μέρος και στις 7 σεζόν.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι για το χαμό του Nelsan Ellis» ανέφερε σε δήλωσή του το HBO. «Ο Nelsan ήταν επί χρόνια μέλος της οικογένειας του HBO, του οποίου η εκπληκτική ερμηνεία ως Lafayette θα παραμείνει στη μνήμη και στη συνολική κληρονομία του "True Blood". Ο Nelsan θα λείψει πολύ στους φαν και σε όλους εμάς στο HBO».

Ο δημιουργός του «True Blood», Alan Ball χαρακτήρισε τον Ellis «μοναδικό ταλέντο του οποίου η δημιουργικότητα δεν έπαυε να με εκπλήσσει. Το να δουλεύω μαζί του ήταν προνόμιο».

Πρόσφατα, ο Ellis είχε εμφανιστεί, επίσης, στην αστυνομική σειρά του CBS, «Elementary». Ήταν ακόμη θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεξ, άνοια και συναίνεση: Η ταινία που ρωτά ποιος αποφασίζει για το σώμα όταν το μυαλό αρχίζει να χάνεται

Πολιτισμός / Σεξ, άνοια και συναίνεση: Η ταινία που ρωτά ποιος αποφασίζει για το σώμα όταν το μυαλό αρχίζει να χάνεται

Η «Βασίλισσα στη Θάλασσα» του Λανς Χάμερ, με τη Ζιλιέτ Μπινός, τον Τομ Κόρτνεϊ και την Άννα Κάλντερ-Μάρσαλ, έρχεται στις Νύχτες Πρεμιέρας και πιάνει το πιο δύσκολο ερώτημα της φροντίδας από εκεί όπου πονάει περισσότερο: μπορεί ένας άνθρωπος με άνοια να συναινέσει στο σεξ;
THE LIFO TEAM
Στην Όπερα της Βιέννης, η αυλαία είναι μια έκθεση 176 τετραγωνικών μέτρων

Πολιτισμός / Στην Όπερα της Βιέννης, η αυλαία είναι μια έκθεση 176 τετραγωνικών μέτρων

Από το 1998, ένας διαφορετικός καλλιτέχνης καταλαμβάνει κάθε σεζόν την τεράστια πυράντοχη αυλαία της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. Η φετινή, 29η εκδοχή φέρει την υπογραφή του Αυστριακού ζωγράφου Χέρμπερτ Μπραντλ.
THE LIFO TEAM
THE DREAMERS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΗΓΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πολιτισμός / Ο Κωνσταντίνος Ρήγος σκηνοθετεί το «The Dreamers» - Εικόνες από τις πρόβες

Ο γνωστός σκηνοθέτης ανεβάζει την παράσταση «The Dreamers», την ερωτική ιστορία ενηλικίωσης που συνδέθηκε με τον Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, σε μία θεατρική μεταφορά που θα παρουσιαστεί για λίγες μόνο παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο
THE LIFO TEAM
«Do You Love Me»: Η Λάνα Ντάχερ έψαξε 20.000 πηγές για να ξαναβρεί τη μνήμη του Λιβάνου

Πολιτισμός / Η Λάνα Ντάχερ φέρνει στη Στέγη μια ερωτική επιστολή προς τη Βηρυτό

Το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Do You Love Me» κάνει ελληνική πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου, φέρνοντας στη Στέγη 70 χρόνια οπτικοακουστικής μνήμης του Λιβάνου. Μετά την προβολή, η Λάνα Ντάχερ θα συνομιλήσει με την Αφροδίτη Παναγιωτάκου.
THE LIFO TEAM
Από τον Ιππόδρομο στα καφενεία: 1.600 χρόνια Κωνσταντινούπολης στο V&A

Πολιτισμός / Από την Κωνσταντινούπολη στην Ιστανμπούλ: Μια πόλη, δυο αυτοκρατορίες, στο V&A

Βυζαντινά κοσμήματα, χειρόγραφα, οθωμανικές πομπές και αντικείμενα καθημερινής ζωής συναντιούνται στη νέα έκθεση του V&A, που ανοίγει στις 7 Νοεμβρίου και διατρέχει 1.600 χρόνια ιστορίας της Κωνσταντινούπολης.
THE LIFO TEAM
CHECK ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Στην Σκιάθο με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για μια νέα «Φόνισσα»

Μουσική / Στη Σκιάθο με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη για μια νέα «Φόνισσα»

Βρεθήκαμε στο νησί του Παπαδιαμάντη για την παγκόσμια πρεμιέρα του μελοδράματος «Η Φόνισσα», σε μουσική Γιώργου Κουμεντάκη, με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να ερμηνεύει όλα τα πρόσωπα του έργου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Η Κάιλι Μινόγκ δεν είχε ποτέ ένα μόνο στιλ κι αυτό ήταν το μεγάλο της όπλο

Πολιτισμός / Η Κάιλι Μινόγκ δεν είχε ποτέ ένα μόνο στιλ κι αυτό ήταν το μεγάλο της όπλο

Ένα νέο βιβλίο διαβάζει τη σχεδόν τεσσάρων δεκαετιών καριέρα της Κάιλι Μινόγκ μέσα από τα ρούχα της. Από τον Τζον Γκαλιάνο και το κοστούμι Paul Smith μέχρι τη λευκή ολόσωμη φόρμα του Can’t Get You Out of My Head, η μόδα έγινε για εκείνη τρόπος να ξανασυστήνεται κάθε φορά στο κοινό.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια