Κύπρος: Πτυχιούχος του πανεπιστημίου σε ηλικία 97 χρονών

Κύπρος: Πτυχιούχος του πανεπιστημίου σε ηλικία 97 χρονών Facebook Twitter
5

 Τρία χρόνια πριν συμπληρώσει ένα αιώνα ζωής, ο 97χρονος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, από την Κοκκινοτριμιθιά της Λευκωσίας, έκανε πραγματικότητα το όνειρο μιας ζωής.

Ο κ. Γεωργιάδης αποφάσισε στα 93 του να ξεκινήσει τις σπουδές του στο Τμήμα Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου, έργο που κατάφερε να ολοκληρώσει με μεγάλη επιτυχία, αφού παρέλαβε, καταχειροκροτούμενος, το πτυχίο του στην τελετή αποφοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Ο ίδιος, περήφανος και ευτυχισμένος για τον στόχο που κατάφερε να επιτύχει, ανταπέδωσε το ζεστό χειροκρότημα με το μεγαλύτερο χαμόγελο του.

Ο κ. Γεωργιάδης αποτελεί αναμφίβολα παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, κάνοντας τρόπο ζωής το απόφθεγμα του Αθηναίου νομοθέτη Σόλωνα «Γηράσκω δ' αεί πολλά διδασκόμενος», τόνισε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου, καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM