Ληστεία το πρωί στο ΒΕΑ

Ληστεία το πρωί στο ΒΕΑ Facebook Twitter
1

Ληστεία σημειώθηκε γύρω στις 11.00 το πρωί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ), στην οδό Ακαδημίας 18.

 

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, άγνωστος μπήκε στο Επιμελητήριο, ανέβηκε τον 3ο όροφο όπου είναι το λογιστήριο και με λεκτική απειλή, χωρίς να δείξει όπλο, άρπαξε περίπου 12.000 ευρώ και εξαφανίστηκε.

 

Σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαλλήλου, η ληστεία έγινε την ώρα που είχε βγάλει τα χρήματα για να τα μετρήσει. Ο ληστής φορούσε   τζιν και λευκό t-shirt

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια