Ο συγκλονιστικός τρόπος που ο φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης τίμησε την Ημέρα του Πατέρα

Ο συγκλονιστικός τρόπος που ο φωτογράφος Γιάννης Μπεχράκης τίμησε την Ημέρα του Πατέρα Facebook Twitter
4

Με συγκλονιστικές φωτογραφίες προσφύγων που τράβηξε ο ίδιος, επέλεξε ο Γιάννης Μπεχράκης να τιμήσει τη σημερινή Ημέρα του Πατέρα.

Ο γνωστός φωτογράφος ανέβασε σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, για να στείλει το δικό του μήνυμα.

Πολλές από αυτές έχουν πρωταγωνιστήσει στα διεθνή έντυπα κατά την καταγραφή της προσφυγική κρίσης, αλλά η σημερινή τους σημειολογία είναι ακόμη πιο δυνατή.

Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αποκαλυπτήρια προτομής του Γιώργου Λυγγερίδη παρουσία Τασούλα και Κακλαμάνη

Στα αποκαλυπτήρια παρέστησαν μέλη της κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι Κομμάτων, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, συνδικαλιστικών φορέων και συνάδελφοι του αστυνομικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Εκπληκτικές φωτογραφίες, πραγματικά! Με την προτελευταία απλά δεν μπόρεσα να μην κλάψω, η αγωνία στο πρόσωπο του πατέρα που προσπαθεί να σώσει από πνιγμό 2 παιδιά ταυτόχρονα. Χρόνια πολλά σε όλους αλλά ειδικά σ´αυτούς τους ήρωες.
Πόσο συμβολική η τελευταία φωτογραφία...το παλτό φαίνεται σα μπέρτα σουπερ ήρωα. Ο παντοδύναμος μπαμπάς που σε τέτοιες ηλικίες αναλαμβάνει τα πάντα και σε προστατεύει μέχρι τέλους.
Πάντα τέλειος.Η μια φωτό πιο δυνατή από την άλλη.Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορούμε να του ανταποδώσουμε (σαν φωτογράφος και σαν πατέρας).