ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα - Δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη

Περιπέτεια στον αέρα για τον Αλέξη Τσίπρα - Δεν μπορούσε να προσγειωθεί στη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
1

Περιπετειώδης ήταν η άφιξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω της κακοκαιρίας το μικρό πρωθυπουργικό αεροσκάφος δεν μπορούσε να προσγειωθεί.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η πτήση του πρωθυπουργού για Θεσσαλονίκη είχε οριστεί για τις 20:00, όμως το αεροσκάφος τελικά απογειώθηκε στις 20:45.

Η κακοκαιρία και το μπουρίνι που συνάντησαν, τους οδήγησε σε δυο επιλογές. Έπρεπε να επιλεχθεί εναλλακτική προσγείωση ή στο αεροδρόμιο Καβάλας, ή στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου στον Βόλο.

Τελικά, επιλέχθηκε να προσγειωθούν στον Βόλο και ξεκίνησαν ξανά για τη Θεσσαλονίκη στις 23:00. Αλλά η κακοκαιρία και πάλι δεν τους επέτρεψε να προσγειωθούν στον αεροδρόμιο «Μακεδονία». Τελικά το πρωθυπουργικό σκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται πως χθες σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων στη Θεσσαλονίκη, λόγω των έντονων ανέμων. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπεσαν οχτώ δέντρα, σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, μεταξύ των οποίων, το κέντρο, η Άνω Πόλη και η Τούμπα. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ. Στην περιοχή της Χαλκηδόνας έπεσε χαλάζι.

Ελλάδα
1

ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΚΡΗΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΕΡΟ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ

Ελλάδα / Κακοκαιρία στην Κρήτη: Ζητήθηκε η συνδρομή του στρατού - Νερό ενός έτους έπεσε σε 48 ώρες στο Ξυλόσκαλο Χανίων

Η σφοδρή κακοκαιρία άφησε πίσω της εκτεταμένες καταστροφές με αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή του στρατού προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση
THE LIFO TEAM
ΠΛΟΙΑ ΙΣΧΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Ελλάδα / Σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου έως τις 17:00 – Τα δρομολόγια που πραγματοποιούνται

Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με τις λιμενικές Αρχές και τις ακτοπλοϊκές εταιρείες πριν από το ταξίδι τους, προκειμένου να ενημερώνονται ξεχωριστά για το δρομολόγιο τους
THE LIFO TEAM