To Kατάρ μόλις αγόρασε 36 αμερικανικά μαχητικά F-15

To Kατάρ μόλις αγόρασε 36 αμερικανικά μαχητικά F-15 Facebook Twitter
3

Το υπουργείο Άμυνας στο Κατάρ ανακοίνωσε ότι το εμιράτο υπέγραψε συμφωνία οικονομικού ύψους 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τις ΗΠΑ, για την αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-15.

 

Η συμφωνία υπογράφτηκε παρά το γεγονός ότι το Κατάρ έχει δεχτεί κριτική από τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε ότι το εμιράτο ενισχύει την τρομοκρατία.

 

Η συμφωνία περιλαμβάνει την αγορά 36 μαχητικών αεροσκαφών, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ενώ η υλοποίησή της θα αυξήσει την επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα μεταξύ των ΗΠΑ και του Κατάρ, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού Πενταγώνου.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΕΝΕ ΓΚΟΥΝΤ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / Μινεάπολη: Η σύζυγος της Ρενέ Γκουντ λέει «εμείς είχαμε σφυρίχτρες, εκείνοι όπλα» μετά τον θάνατό της

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Τραμπ παρουσίασαν τη Ρενέ Γκουντ ως «εγχώρια τρομοκράτη», υποστηρίζοντας ότι επιχείρησε να παρασύρει πράκτορα της ICE με το όχημά της
THE LIFO TEAM