Ρουβάς και Ζυγούλη επισκέφτηκαν τον Ιερώνυμο για να ζητήσουν την ευλογία του εν όψει του γάμου τους

Ρουβάς και Ζυγούλη επισκέφτηκαν τον Ιερώνυμο για να ζητήσουν την ευλογία του εν όψει του γάμου τους Facebook Twitter
5

Tον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της συνεργασίας της Αρχιεπισκοπής με τον Δήμο Μαραθώνος, αλλά και για τα ιδρύματα που κατασκευάζονται από την Αρχιεπισκοπή στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ηλίας Ψινάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος με τις κοινωνικές δομές της Αρχιεπισκοπής και τόνισε ότι συμπαραστέκεται στο έργο της Εκκλησίας.

Εν συνεχεία, ο Αρχιεπίσκοπος υποδέχθηκε τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Σκρέκα, με τον οποίο ανέπτυξαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Νωρίτερα το πρωί, τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας επισκέφθηκαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη για να ζητήσουν την ευλογία του ενόψει του επικείμενου γάμου τους.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο δημοφιλής τραγουδιστής και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο.

«Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ Ιερώνυμου» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αρχιεπίσκοπος θα παντρέψει τον Σάκη και την Κάτια στην οικία του Βαρδή και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, στις 3 Ιουλίου.

Συναντήθηκα σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κ.κ. Ιερώνυμο που μου έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα". Προγραμματίσαμε συνεργασία της Εκκλήσιας και της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. Ενωμένοι η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Του εκμυστηρεύτηκα τα μελλοντικά μου σχέδια και μου έδωσε την στήριξη, την ευχή και την ευλογία Του...!!! Respect!!!#amphictyonyofancientgreekcities ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Psinakis - Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Πολιτισμός
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Πολιτισμός / UNESCO: Τα Μινωικά Ανάκτορα στον κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς

Η εξέλιξη συνιστά τη διεθνή αναγνώριση της εξέχουσας οικουμενικής αξίας των έξι εξαιρετικά σημαντικών αρχαιολογικών χώρων της Κρήτης: της Κνωσού, της Φαιστού, των Μαλίων, της Ζάκρου, της Ζωμίνθου και της Κυδωνίας
LIFO NEWSROOM
Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Πολιτισμός / Γλυπτά του Παρθενώνα: «Μυστική και εντατική εκστρατεία» για την επιστροφή τους, αποκαλύπτει επιστολή ακτιβιστών

Η δεξιά βρετανική ομάδα εκφράζει μάλιστα «ανησυχία» πως μπορεί πράγματι, η επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα, να πραγματοποιηθεί στο προσεχές μέλλον και απειλεί με νομικές προσφυγές
LIFO NEWSROOM
Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Πολιτισμός / Η Nan Goldin συγκλονίζει στην Aρλ: «Αυτό που συμβαίνει στη Γάζα είναι η πρώτη γενοκτονία σε live μετάδοση»

Την Τρίτη 8 Ιουλίου, στο Ρωμαϊκό Θέατρο της Αρλ, η Αμερικανίδα φωτογράφος Nan Goldin καταδίκασε τον πόλεμο στη Γάζα, προκαλώντας έντονη αντιπαράθεση με τους φιλοϊσραηλινούς θεατές.
LIFO NEWSROOM
Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Πολιτισμός / Η Ρέινορ Γουιν απαντά στις κατηγορίες ότι επινόησε την ιστορία του best seller της

Η Ρέινορ Γουιν υπερασπίζεται τα απομνημονεύματά της, δημοσιεύει ιατρικά έγγραφα και καταγγέλλει «παραπλανητική και άδικη» δημοσίευση από την Observer – Η φιλανθρωπική οργάνωση PSPA τερμάτισε τη συνεργασία της
LIFO NEWSROOM