Πορεία διαμαρτυρίας στο Μενίδι και συμβολικός αποκλεισμός του προαστιακού σταθμού

Πορεία διαμαρτυρίας στο Μενίδι και συμβολικός αποκλεισμός του προαστιακού σταθμού Facebook Twitter
Κάτοικοι μπλοκάρουν τις γραμμές του Προαστειακού κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας, μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου μαθητή από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι, την Κυριακή 11 Ιουνίου. (ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ)
3

Πορεία από το κέντρο του Μενιδίου με κατεύθυνση τον τοπικό σταθμό του προαστιακού, πραγματοποιούν αυτή την ώρα (8 μμ) κάτοικοι και φορείς της περιοχής, με επικεφαλής τον δήμαρχο της πόλης, Χρήστο Κασσαβό, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματικότητα στην πόλη, με αφορμή τον θάνατο του 11χρονου μαθητή.


Οι διαδηλωτές αναμένεται να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του σταθμού, ενώ αύριο το απόγευμα πρόκειται να πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΡΟΛΑΙΝ

Ελλάδα / Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η πρώτη αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν για την πρόθεσή του να ζητήσει αναίρεση της απόφασης

«Δολοφόνησε την όμορφη κόρη μου ενώ κοιμόταν, μόνο και μόνο επειδή επρόκειτο να τον καταγγείλει για την πρόθεσή του να κάνει εμπόριο ναρκωτικών» υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Καρολάιν
LIFO NEWSROOM
Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που σκότωσε τα παιδιά μου πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Ελλάδα / Αγρίνιο: «Ο άνθρωπος που τα σκότωσε πρέπει να πληρώσει» - Ένας χρόνος από τον θάνατο του Άκη και της Χαριτίνης

Η μητέρα των δύο παιδιών, μέσω μίας μακροσκελούς ανάρτησής της, ζητά δικαίωση - «Έχουν περάσει 11 μήνες και δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα, γιατί σε αυτή την χώρα δεν λειτουργεί τίποτα σωστά»
LIFO NEWSROOM
Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Ελλάδα / Νέο πλαίσιο για τις διαγραφές φοιτητών στα ΑΕΙ: Τι προβλέπει η Υπουργική Απόφαση για την ανώτατη διάρκεια φοίτησης

Η Υπουργική Απόφαση για τη διαγραφή φοιτητών στα ΑΕΙ καθορίζει ανώτατη διάρκεια φοίτησης, παρατάσεις, εξαιρέσεις και νέους σαφείς κανόνες σπουδών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Το Μενιδι οδευει προς "εμφυλιο" μεταξυ των μη Ρωμα και των Ρωμα κατοικων του.Για συγκεκριμενους λογους ,οι οποιοι συνοψιζονται στο οτι μεταξυ των Ρωμα(...αλλα οχι μονον αυτων...)της περιοχης η εννοια "παρανομες δραστηριητες"ειναι,απλα,ειτε μη κατανοητη,ειτε παντελως αδιαφορη.Αυτο ειναι γνωστο σε ολους σχεδον τους κατοικους της Αθηνας.Με μια εξαιρεση,φυσικα.Τους πολιτικους !Οι οποιοι οσακις η κατασταση γινεται "εκρηκτικη" ,ειτε ...εξαφανιζονται,ειτε...πεφτουν απο τα συννεφα !Κατι το οποιο,αλλωστε,αποτελει και το αγαπημενο τους σπορ.Διαχρονικα και μονιμα !