Τουρίστας κατέγραψε σε βίντεο μία τεράστια «ρουφήχτρα» κοντά σε ακτή της Κέρκυρας

Τουρίστας κατέγραψε σε βίντεο μία τεράστια «ρουφήχτρα» κοντά σε ακτή της Κέρκυρας Facebook Twitter
4

To γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο (σ.σ. έχει περισσότερες από 63.000 κοινοποιήσεις) που κατέγραψε ένας Σκοτσέζος τουρίστας και δείχνει μία τεράστια «ρουφήχτρα» λίγα μόλις μέτρα από τις ακτές της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 21χρονος Κieran Dickson, τράβηξε το βίντεο από το σπίτι των γονιών του στην περιοχή της Κασσιόπης, στη βόρεια Κέρκυρα, την περασμένη Τετάρτη.

Από το βίντεο φαίνεται πως η «ρουφήχτρα» πρέπει να ξεπερνούσε τα 30 μέτρα, ενώ, όπως δήλωσε ο ίδιος το φαινόμενο διήρκεσε πάνω από 5 λεπτά.

«Άφησα την ηλιόλουστη Γλασκώβη για να πέσω πάνω σε αυτό τον καιρό στην Κέρκυρα», έγραψε αστειευόμενος στο Facebook.

Ο 21χρονος επισκέφθηκε την οικογένεια του που ζει μόνιμα στο νησί των Φαιάκων.

 
Ελλάδα
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Η κάμερα έχει την κλασσική κίνηση όλων των hoax video. Πολύ καλό για να είναι αληθινό.Σε εκείνο το σημείο η θάλασσα άντε να'χει βάθος μερικά μέτρα. Για να δημιουργηθεί αυτή η χοάνη, θέλει μεγάλο όγκο νερού.Γ.