Βρετανία: Έρευνες σε σπίτια στα προάστια του Μάντσεστερ- Σε ένα κλήθηκαν και πυροτεχνουργοί

Βρετανία: Έρευνες σε σπίτια στα προάστια του Μάντσεστερ- Σε ένα κλήθηκαν και πυροτεχνουργοί Facebook Twitter
0

Δύο έρευνες σε σπίτια στα προάστια του Μάντσεστερ είναι σε εξέλιξη από τη βρετανική αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση βομβιστή-καμικάζι που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας και στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους.


Στο ένα από αυτά τα σπίτια, στο Γουίθινγκτον, στο νότιο Μάντσεστερ, κλήθηκε και μια ομάδα πυροτεχνουργών για να βοηθήσει στις έρευνες.


Η δεύτερη επιδρομή της αστυνομίας έγινε σε ένα σπίτι στο Γουίγκαν, μια κωμόπολη που απέχει περίπου 20 χιλιόμετρα δυτικά του Μάντσεστερ.


Και στις δύο αυτές περιοχές αστυνομικοί συνέλαβαν την Τετάρτη δύο άνδρες που κρατούνται ακόμη και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην επίθεση της Δευτέρας.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος Ισραήλ: Mην φοβάστε απέναντι στην τρομακτική αναζωπύρωση του αντισημιτισμού

Διεθνή / «Μίσος και αντισημιτισμός» λέει ο πρόεδρος του Ισραήλ για τις διαμαρτυρίες στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ

Την ώρα που πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο διαδηλώνουν για τον πόλεμο στη Γάζα ο Ισαάκ Χέρτσογκ καταγγέλλει πως έχουν «μολυνθεί» από το μίσος και τον αντισημιτισμό
NEWSROOM
Υπό αστυνομική πολιορκία βρίσκεται το UCLA στο πλαίσιο των φιλοπαλαιστινιακών κινητοποιήσεων

Διεθνή / Έκρυθμη η κατάσταση στα αμερικανικά πανεπιστήμια: Υπό αστυνομική πολιορκία το UCLA

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο πανεπιστήμιο, έτοιμη να επέμβει και να διαλύσει τις διαδηλώσεις - Παραμένουν οι διαδηλωτές που χτυπούν τύμπανα και κυματίζουν παλαιστινιακές σημαίες
NEWSROOM