Βουτιά θανάτου για ηλικιωμένη γυναίκα στο Βόλο- Έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας

Βουτιά θανάτου για ηλικιωμένη γυναίκα στο Βόλο- Έπεσε από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας Facebook Twitter
0

Βουτιά θανάτου ήταν η πτώση μιας 86χρονης γυναίκας, από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας όπου και διέμενε, στην περιοχή Χιλιαδού στον Βόλο. Η γυναίκα έπεσε στο κενό, λίγο μετά το μεσημέρι, στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, λίγο πιο πάνω από την πλατεία της Χιλιαδούς, στην οδό 54ου Συντάγματος ΕΛΑΣ.

Συγκάτοικοι και γείτονες, που αντελήφθησαν την πτώση της γυναίκα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ενώ όπως ανέφεραν αρχικά, δεν γνώριζαν τη γυναίκα, καθώς όπως διαπιστώθηκε ήταν καινούργια ένοικος της πολυκατοικίας, όπου διέμενε με τον γιο της.

Η 86χρονη γυναίκα, ανασύρθηκε νεκρή και από την Αστυνομία εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, αλλά από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν απέκλεισαν ότι μπορεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΔΡΟΜΟΙ

Ελλάδα / Σε πλήρη λειτουργία οι κάμερες στους δρόμους της Αττικής - Πού θα αναρτώνται τα πρόστιμα

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της Τροχαίας, μέσα σε μόλις δύο ημέρες εντοπίστηκαν περίπου 130 παραβάσεις, με την παραβίαση του κόκκινου σηματοδότη να αποτελεί την πιο συχνή
THE LIFO TEAM
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΝΕΚΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΟΣ

Ελλάδα / Ζωγράφου: Δεν ήθελε να μαθευτεί ο θάνατός τους για να μην του πάρουν το σπίτι, υποστήριξε ο γιος

Ο 54χρονος ισχυρίζεται ότι οι δύο γυναίκες πέθαναν πριν από τρεις μήνες, όμως ο ιατροδικαστής αναφέρει ότι οι σοροί βρίσκονταν στο διαμέρισμα για πάνω από έναν μήνα
THE LIFO TEAM