Νέα στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη: Τον χτύπησαν με σιδηρόβεργα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση Γιακουμάκη: Τον χτύπησαν με σιδηρόβεργα Facebook Twitter
1

Καταθέσεις και φωτογραφίες που σοκάρουν με το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη τη μέρα που βρέθηκε νεκρός, στην περιοχή ανάμεσα σε Ανατολή και Κατσικά στα Γιάννενα, φέρεται να έχει στα χέρια του εισαγγελέα εφετών. Δίπλα του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες ο φοιτητής έφερε τραύμα στο δεξί του χέρι.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Starpress, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κ.Σπύρου, υποστηρίζει ότι κάποιοι χτύπησαν τον αδικοχαμένο σπουδαστή με σιδερόβεργα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Στα χέρια του εισαγγελέα, βρίσκεται και μια αναφορά ιδιωτικού αστυνομικού ο οποίος όπως ισχυρίζεται δέχτηκε εντολή από συγγενή της οικογένειας για να ψάξει την υπόθεση. Μια έρευνα που συνοδεύεται με φωτογραφίες που μαρτυρούν πολλά και προκαλούν εύλογα ερωτήματα.

Στις εικόνες φαίνεται το άψυχο σώμα του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σε καλή κατάσταση σε αντίθεση με το κεφάλι του αλλά και το δεξί χέρι του. «Από τις φωτογραφίες και την έρευνα προκύπτει πως ο Βαγγέλης είχε κακώσεις προθανάτιες. Και δεν το λέω εγώ. Το λένε επιστήμονες που γνωρίζουν. Τα αναφέρω όλα αναλυτικά στον Εισαγγελέα και περιμένω να δω πώς θα δικαιολογήσουν τις εικόνες», τονίζει ο κ. Σπύρου. 

Όταν ρωτήθηκε αν οι εικόνες αυτές είναι μέρος της δικογραφίας απάντησε: «Δεν το γνωρίζω. Και ειλικρινά απορώ πώς μέχρι σήμερα δεν έχει καθαρίσει αυτή η ιστορία και οι ένοχοι οι δολοφόνοι να καθίσουν στο σκαμνί».

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και Starpress

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

LIFO PORTRAITS ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΕΚΘΕΣΗ

Ελλάδα / LiFO Portraits: Εγκαινιάστηκε η μεγάλη φωτογραφική έκθεση αφιερωμένη στην τέχνη του πορτρέτου

Δείτε φωτογραφίες - Παρόντες στην έκθεση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η υπουργός Πολιτισμού, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και σπουδαίες μορφές του πολιτισμού
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΟ NATIONAL GEOGRAPHIC

Ελλάδα / Ο οικισμός της Ελλάδας που αποθεώνει το National Geographic: «Ο ιδανικός προορισμός για ένα οικογενειακό ταξίδι»

Ο ταξιδιωτικός οδηγός του National Geographic αναδεικνύει ένα ακόμη μέρος της Ελλάδας, που ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για τα πλακόστρωτα δρομάκια χωρίς αυτοκίνητα, τα ασβεστωμένα σπίτια και το «γραφικό σκηνικό για περιπλάνηση»
THE LIFO TEAM
ΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΑΣΥ ΕΛΕΓΚΤΗΣ

Ελλάδα / Ελεγκτής ζητούσε 20 ευρώ από επιβάτες για να μην «κόβει» πρόστιμο - Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

Ο ελεγκτής, είχε ξεκινήσει από θυρωρός και είχε αναβαθμιστεί σε σταθμάρχης μετά από εσωτερική διαδικασία επιλογής προσωπικού και αφού είχε ολοκληρώσει την απαιτούμενη εκπαίδευση
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια