Λουκέτο για 48 ώρες σε δυο μεγάλα μπαρ και ένα καφέ της Θεσσαλονίκης

Λουκέτο για 48 ώρες σε δυο μεγάλα μπαρ και ένα καφέ της Θεσσαλονίκης Facebook Twitter
1

Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησαν την Παρασκευή οι ελεγκτές της Αρχής Προστασίας Δημοσίων Εσόδων στα κλαμπ και τα μπαρ της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, από το απόγευμα της Παρασκευής έως τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ομάδες 11 συνολικά ελεγκτών πραγματοποίησαν 30 ελέγχους στο κέντρο και στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου διαπιστώθηκαν 16 παραβάτες με 95 παραβάσεις.

Μάλιστα, επιβλήθηκε 48ωρη αναστολή λειτουργίας σε δύο μεγάλα μπαρ στο λιμάνι για μη έκδοση αποδείξεων σε 44 περιπτώσεις και σε καφέ στην ανατολική Θεσσαλονίκη για μη έκδοση αποδείξεων σε 12 περιπτώσεις.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Ελλάδα / Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία, σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα

Το ποσοστό των γυναικών που βίωσαν σεξουαλική βία ως παιδιά στην Ελλάδα ανέρχεται σε 12,1% και το ποσοστό των ανδρών 15,3% - Παγκόσμια έρευνα με επικεφαλής την Ελληνίδα Εμμανουέλα Γακίδου
LIFO NEWSROOM