13χρονος απεγκλωβίστηκε σώος από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας

13χρονος απεγκλωβίστηκε σώος από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας Facebook Twitter
1

Σώος απεγκλωβίστηκε σήμερα το μεσημέρι ένας 13χρονος από το μπαλκόνι τετάρτου ορόφου πολυκατοικίας, που βρίσκεται στην οδό Χείλωνος Πατρέως, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 13χρονος κλειδώθηκε σήμερα το πρωί, άγνωστο πως, στο μπαλκόνι του διαμερίσματος, που διέμενε μαζί με την οικογένειά του. Περίοικοι, οι οποίοι αντελήφθησαν τι συνέβαινε με τον ανήλικο, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, φοβούμενοι μήπως υπάρξει κάποιοι ατύχημα και άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του.

 

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Αχαΐας, πύραρχος Νίκος Ρουμελιώτης, άμεσα έφθασε έξω από την πολυκατοικία το κλιμακοφόρο όχημα και παράλληλα κινητοποιήθηκε και η 6η ΕΜΑΚ. Σύμφωνα με τον Νίκο Ρουμελιώτη, κρίθηκε αναγκαία η κινητοποίηση της ΕΜΑΚ, ώστε να επέμβει σε περίπτωση που το κλιμακοφόρο δεν θα μπορούσε να προσεγγίσει την πολυκατοικία. Τελικά ο 13χρονος απεγκλωβίστηκε από τους πυροσβέστες, με την βοήθεια του κλιμακοφόρου και είναι καλά στην υγεία του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM