Κυπριακό: Η τουρκοκυπριακή πλευρά ακύρωσε την αυριανή συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Η τουρκοκυπριακή πλευρά ακύρωσε την αυριανή συνάντηση των διαπραγματευτών Facebook Twitter
1

Ακυρώθηκε η αυριανή συνάντηση των διαπραγματευτών, Ανδρέα Μαυρογιάννη και Οζντίλ Ναμί, ως αντίδραση της τουρκοκυπριακής πλευράς στην τροπολογία, που ενέκρινε η κυπριακή Βουλή, να τιμάται στα σχολεία μέσης εκπαίδευσης η επέτειος του ενωτικού δημοψηφίσματος του 1950.

Για την ακύρωση της συνάντησης τα Ηνωμένα Έθνη ενημέρωσαν απόψε την ελληνοκυπριακή πλευρά. Την Τετάρτη ο ειδικός σύμβουλος του γ.γ. του ΟΗΕ θα έχει χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί.

Έγκυρη πηγή ανέφερε ότι η συνάντηση των δύο ηγετών, που είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη, μέχρι στιγμής, δεν έχει ακυρωθεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΠΑΛ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΕΚΡΟΙ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Διεθνή / Νεπάλ: Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις διάσωσης - Πάνω από 1.200 οι νεκροί από τις πλημμύρες

Η Εθνική Υπηρεσία Μείωσης και Διαχείρισης Κινδύνων Καταστροφών του Νεπάλ ανακοίνωσε ότι έχουν ανασυρθεί 1.252 σοροί, ενώ ο συνολικός αριθμός των αγνοουμένων στη χώρα παραμένει στους 4.216
THE LIFO TEAM
Ο Μάιλο Γιαννόπουλος ζητούσε μαζικές απελάσεις. Μετά απελάθηκε ο ίδιος

Διεθνή / Ο «ex-gay» Μάιλο Γιαννόπουλος απελάθηκε και θυμήθηκε ότι είναι παντρεμένος με άντρα

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απέλασή του από τις ΗΠΑ, ο ακροδεξιός σχολιαστής είπε ότι ντρέπεται που στήριξε τον Τραμπ. Παραδέχτηκε επίσης ότι, παρά την «ex-gay» περσόνα του, παραμένει γκέι και παντρεμένος με άντρα.
THE LIFO TEAM