Τραμπ: Στην Ευρώπη αποκρύπτουν τις επιθέσεις Ισλαμιστών τρομοκρατών

Τραμπ: Στην Ευρώπη αποκρύπτουν τις επιθέσεις Ισλαμιστών τρομοκρατών Facebook Twitter
1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τα ΜΜΕ ότι δε δημοσιοποιούν επιθέσεις ισλαμιστών τρομοκρατών στην Ευρώπη.

 

Κατά την επίσκεψή του χθες στο αρχηγείο της USCENTCOM στην αεροπορική βάση ΜακΝτίλ στην Τάμπα της Φλόριντα, ο Τραμπ, που έχει καταστήσει την ήττα του Ισλαμικού Κράτους κεντρικό στόχο για την άσκηση της προεδρίας του, δεν έδωσε κανέα στοιχείο για επιθέσεις που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ή ποιοι δημοσιογραφικοί οργανισμοί δεν τις δημοσιοποιούν.

 

«Αυτά συμβαίνουν σε όλη την Ευρώπη. Εχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν μεταδίδουν ρεπορτάζ», δήλωσε απευθυνόμενος σε 300 περίπου στρατιωτικούς στην αεροπορική βάση.

 

«Σε αρκετές περιπτώσεις, τα πολύ, πολύ ανέντιμα ΜΜΕ δε θέλουν να δημοσιοποιούν τις επιθέσεις. Έχουν τους λόγους τους, το καταλαβαίνετε», πρόσθεσε, χωρίς ωστόσο, να διευκρινίσει τους λόγους που πιστεύει ότι έχουν τα μέσα ενημέρωσης να μην μεταδίδουν πληροφορίες για τρομοκρατικές επιθέσεις.

 

Ο Λευκός Οίκος προχώρησε αργότερα στη δημοσιοποίηση λίστας με 78 τρομοκρατικές επιθέσεις που έγιναν σε ολόκληρο τον κόσμο, από το Σεπτέμβριο του 2014, μέχρι το Δεκέμβριο του 2016. «Τα τηλεοπτικά δίκτυα δε διαθέτουν για καθεμιά από τις επιθέσεις το ίδιο επίπεδο τηλεοπτικής κάλυψης, όπως έκαναν», δήλωσε αξιωματούχος του Λευκού Οίκου. «Αυτό δε μπορεί να επιτραπεί, ώστε να γίνει η νέα σταθερά,» συμπλήρωσε.

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM