Ζάκυνθος: Νεκρός σε τροχαίο 53χρονος Bρετανός

Ζάκυνθος: Νεκρός σε τροχαίο 53χρονος Bρετανός Facebook Twitter
0

Τραγικό τέλος, είχε η βόλτα με το αυτοκίνητο που έκανε ένας 53χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας μαζί με ομοεθνή του, καθώς το αμάξι που οδηγούσε εκτράπηκε της πορείας του, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου οδηγού.

 

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο συνοδηγός του οχήματος, ένας 40χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας. Tο τραγικό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ, στην περιοχή του Βανάτου. Το δυστύχημα έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Αλυκών. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ζακύνθου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ελλάδα / Μητσοτάκης: Νέο Υπουργείο Έρευνας και Ανάπτυξης μετά τις εκλογές

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επιστημονική έρευνα συνδέεται άμεσα με ζητήματα εθνικής ασφάλειας και επισήμανε ότι «βλέπω να αναδύεται ένας νέος χώρος όσον αφορά στην τεχνολογική καινοτομία γύρω από τον τομέα της άμυνας»
LIFO NEWSROOM
Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Ελλάδα / Κρήτη: Πάνω από 1.100 μετανάστες στην Αγυιά Χανίων - Ανησυχίες για τις συνθήκες διαβίωσης

Έκτακτη κρίση στην Αγυιά Χανίων με 1.139 μετανάστες να φιλοξενούνται σε ακατάλληλες συνθήκες - Χωρίς επαρκή υποδομή και μεταφορά, η κατάσταση κινδυνεύει να εξελιχθεί σε υγειονομική «βόμβα», προειδοποιεί η αντιδήμαρχος Ελένη Ζερβουδάκη
LIFO NEWSROOM