Φλαμπουράρης: Δεν ψάχνουν πια άνθρωποι στα σκουπίδια, η οικονομία βελτιώνεται

Φλαμπουράρης: Δεν ψάχνουν πια άνθρωποι στα σκουπίδια, η οικονομία βελτιώνεται Facebook Twitter
SOOC
11

Σίγουρος ότι η χώρα θα βγει από την κρίση το 2018 εμφανίστηκε ο υπουργός Επικρατείας Α. Φλαμπουράρης, σε συνέντευξη του στον Σκάι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εκλογών. “Μην περιμένετε εκλογές. Δεν θα πάμε σε εκλογές. Ο λαός είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση” υποστήριξε ο Υπουργός αμφισβητώντας παράλληλα και τα αποτελέσματα  των δημοσκοπήσεων. “Δεν πιστεύουμε στις δημοσκοπήσεις. Δεν πιστεύουμε ότι έχουμε τις μισές μονάδες από τη ΝΔ. Ο κόσμος συνεχίζει να μας στηρίζει. Μας βλέπει στο δρόμο και μας λέει κρατάτε γερά” ανέφερε. «Μετά το 2018 θα δείτε ανάπτυξη που θα τρίβετε τα μάτια σας», είπε επίσης.

Απέκλεισε δε το ενδεχόμενο να ληφθούν μέτρα για μετά το 2018, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε νέα μέτρα, αν μην φοβάται ο ελληνικός λαός». Σημείωσε ακόμα ότι είναι η υποχρεωμένη η κυβέρνηση να εφαρμόσει ό,τι μέτρα έχουν ψηφιστεί ενώ εκτίμησε ότι Σόιμπλε και Τόμσεν θα υποχωρήσουν για να βρεθεί συναινετική λύση.

«Αντί να συνέλθουν οι ηγέτες των χωρών και των θεσμών τραβάνε το σχοινί. Πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένοι και θα το κάνουν να συναινέσουν για να μην διαλύσουν την Ευρώπη. Το ξέρουν πολύ καλά και το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε ότι με διαλυμένη την Ευρώπη δεν έχει να χάσει κανείς άλλος τίποτα, παρά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι, και ιδίως οι Ευρωπαίοι πολίτες» είπε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δέχτηκε τον κόφτη, γιατί, όπως είπε, «είμαστε σίγουροι πως η πολιτική μας, ακόμη και σε αυτά τα ασφυκτικά πλαίσια, πετυχαίνει θαύματα».

Σε άλλο χαρακτηριστικό σημείο, ο υπουργός τόνισε ότι «πλέον δεν βλέπεις άνθρωπο, άνδρα, γυναίκα, παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του». «Ανάλογα τι ώρα βγαίνετε», παρατήρησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Φλαμπουράρη να απαντάει: «Ο,τι ώρα κι αν βγαίνω. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Πλέον δεν βλέπεις αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM
Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

Πολιτική / Σαμαράς για Τέμπη: Χωρίς ηθικό έρεισμα η απόρριψη αιτήματος γονέων για εκταφή σορών των παιδιών τους

«Έχουν απόλυτο δικαίωμα να διαπιστώσουν εάν τα λείψανα που βιαστικά και δίχως τον πρέποντα έλεγχο τους παραδόθηκαν προς ταφή, ανήκουν πράγματι στα παιδιά τους» τονίζει
LIFO NEWSROOM
Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το πώς εξελίχθηκε το κόμμα του;»

Πολιτική / Μαρινάκης για Λοβέρδο: «Τόσο κακό είναι που ένας άνθρωπος έχει απογοητευτεί από το κόμμα του;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε «δικαίωση» την προσχώρηση του Ανδρέα Λοβέρδου στη Νέα Δημοκρατία - «Φεύγουν από αλλού ο ένας μετά τον άλλον και έρχονται στη ΝΔ»
LIFO NEWSROOM