Iνδία: 12χρονη με διανοητικά προβλήματα βιάστηκε από τον διευθυντή σχολείου και τρεις καθηγητές

Iνδία: 12χρονη με διανοητικά προβλήματα βιάστηκε από τον διευθυντή σχολείου και τρεις καθηγητές Facebook Twitter
2

‘Ένα 12χρονο κορίτσι με διανοητικά προβλήματα είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τον ομαδικό βιασμό του, τον οποίο φέρεται να διέπραξαν ο διευθυντής ενός σχολείου και τρεις καθηγητές, στην περιοχή Τζεχαναμπάντ  Μπιχάρ στην ανατολική Ινδία.

Η μητέρα της που είναι εκπαιδευτικός στο ίδιο σχολείο, δήλωσε ότι προς το παρόν αγωνίζεται να σώσει την κόρη της και στη συνέχεια θα αγωνιστεί για δικαιοσύνη. Το κορίτσι βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην ταράτσα του σχολείου από την ίδια τη μητέρα του που την έψαχνε για ώρα.

Οι τέσσερις καθηγητές φέρεται να την βίασαν στην ταράτσα του κτιρίου, όπου και βρέθηκε, αναφέρουν οι   Hindustan Times.

Σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο, η μητέρα του παιδιού είπε ότι η κόρη της δεν είναι διανοητικά υγιής και πώς επειδή δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι για να την φροντίσει, αναγκάστηκε να την πάρει μαζί της.

"Εκ πρώτης όψεως, το περιστατικό φαίνεται αληθινό και γίνονται έρευνες προκειμένου να συλληφθούν οι ένοχοι" είπε ο επικεφαλής της αστυνομίας, σύμφωνα με την Hindustan Times.

Τη Δευτέρα, ένας 38χρονος ράφτης με πέντε παιδιά, ομολόγησε ότι απήγαγε και βίασε κατ' εκτίμηση  500 παιδιά κατά την τελευταία δεκαετία, ενώ τον περασμένο μήνα, μια 10χρονη  μαθήτρια υπέστη εγκαύματα στο 60 τοις εκατό του σώματός της, όταν δύο άγνωστοι άνδρες στην ανατολική Ινδία έριξαν κηροζίνη επάνω της και της έβαλαν φωτιά επειδή επιχείρησε να αντισταθεί στον βιασμό της.

Παρά τις δημόσιες διαδηλώσεις και τις αλλαγές στη νομοθεσία, ο βιασμός και η βία κατά των κοριτσιών και των γυναικών είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Ινδία. Τουλάχιστον 34.651 περιπτώσεις βιασμών είχαν  αναφερθεί το 2015.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM