Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια

Φήμες θέλουν τη Μιμή Ντενίση υποψήφια δήμαρχο Αθήνας - Tι δηλώνει η ίδια Facebook Twitter
3

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός Μιμή Ντενίση έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια για το αξίωμα του δημάρχου Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Πάντα κατά το ρεπορτάζ η ηθοποιός δεν θα έχει κομματική στήριξη αλλά θα κατέβει ως ανεξάρτητη, καθώς «το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η Αθήνα, την οποία λατρεύει και στην οποία ζει και μεγάλωσε».

Η εφημερίδα υπενθυμίζει τις «δικές της μικρές μάχες για την Αθήνα», που έχει δώσει ηθοποιός, όπως για το Πεδίον του Άρεως.

Κατά το ρεπορτάζ που δεν έχει επιβεβαιωθεί, «η Μιμή ψάχνει γραφεία και συνεργάτες για να οργανώσει τον προεκλογικό της αγώνα».

Το δημοσίευμα αναμετέδωσε και το σάιτ του ραδιοσταθμού του Δήμου Αθηναίων athina984.gr.

Σε επικοινωνία του LIFO.gr με την κα Ντενίση η οποία βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για παραστάσεις, η ίδια δήλωσε πως αγνοούσε το δημοσίευμα και όσα αναφέρει. Τόνισε πως έχει πολλές προτάσεις για ανάμειξη στην πολιτική τόσο σε αυτοδιοικητικό όσο και σε βουλευτικό επίπεδο. Ωστόσο για την ώρα δεν κάνει κάποια προετοιμασία και δεν αναζητεί γραφεία για να στεγάσει τον αγώνα της όπως γράφτηκε. Δεν αποκλείει τίποτα όμως όταν τελειώσουν οι υποχρεώσεις με το έργο της «Σμύρνη μου αγαπημένη» και σίγουρα αν κάτι τέτοιο προέκυπτε λέει πως θα γινόταν όπως πολύ σωστά γράφτηκε χωρίς κομματική ταμπέλα, αλλά με επίκεντρο το ενδιαφέρον της για την Αθήνα. 

Πολιτισμός
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζέρεμι Στρονγκ έστειλε email στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ πριν τον υποδυθεί

Πολιτισμός / Ο Τζέρεμι Στρονγκ έστειλε email στον Μαρκ Ζάκερμπεργκ πριν τον υποδυθεί

Πριν υποδυθεί τον Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο «The Social Reckoning», ο Τζέρεμι Στρονγκ τού έστειλε email για να του πει ότι παίρνει σοβαρά την ευθύνη του ρόλου. Ο Ζάκερμπεργκ απάντησε, αλλά το περιεχόμενο της απάντησης παραμένει άγνωστο.
THE LIFO TEAM
Η Björk μετέτρεψε την ολική έκλειψη σε φεστιβάλ στην Ισλανδία

Πολιτισμός / Björk, σύννεφα και σκοτάδι: Το rave της έκλειψης στην Ισλανδία

Στην πρώτη ολική έκλειψη που είδε η Ισλανδία εδώ και 72 χρόνια, η Björk δεν κοίταξε απλώς τον ουρανό: έστησε ένα ολοήμερο φεστιβάλ με την Arca και 7.000 θεατές. Τα σύννεφα έκρυψαν τον ήλιο, όμως μόλις γύρισε το φως, η ίδια ανέβηκε στη σκηνή.
THE LIFO TEAM
Πάνω από 600 Χιροσίγκε από μια συλλογή 50 χρόνων βγαίνουν στο σφυρί

Πολιτισμός / Ένας κόσμος από βροχές, γέφυρες και φεγγάρια: η μεγάλη συλλογή Χιροσίγκε βγαίνει στο σφυρί

Η ιαπωνική ξυλογραφία δεν είναι μόνο το «Μεγάλο Κύμα» του Χοκουσάι. Μια συλλογή 50 χρόνων με πάνω από 600 έργα του Χιροσίγκε βγαίνει σε δημοπρασία στον οίκο Christie’s και ξαναφέρνει στο προσκήνιο τη βροχή, τα φεγγάρια και τους δρόμους του.
THE LIFO TEAM
Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος της Ταπισερί της Μπαγιέ προς το Λονδίνο

Πολιτισμός / Ο μακρύς και δύσκολος δρόμος της Ταπισερί της Μπαγιέ προς το Λονδίνο

Η Ταπισερί της Μπαγιέ, σύμβολο της νορμανδικής κατάκτησης της Αγγλίας, έφτασε στο British Museum για μια έκθεση-γεγονός. Οι συντηρητές φοβήθηκαν το ταξίδι, οι πολιτικοί το ήθελαν, και η τεχνολογία ανέλαβε να κάνει το αδύνατο εφικτό.
THE LIFO TEAM
Ένα παρεκκλήσι για τον Κοπέρνικο, τον Τόνι Σοπράνο και τον εφευρέτη του ελληνικού ερωτηματικού στη Μπιενάλε της Βενετίας

Πολιτισμός / Τι κάνουν ο Τόνι Σοπράνο και ο Κοπέρνικος στο ίδιο παρεκκλήσι στη Μπιενάλε της Βενετίας;

Στο ιρλανδικό περίπτερο της Μπιενάλε, η Ιζαμπέλ Νόλαν έστησε το «Dreamshook», ένα παρεκκλήσι χωρίς θεό. Με ταπισερί σαν βιτρό, γαϊδούρια-φύλακες και ήρωες από τον Κοπέρνικο ως τον Τόνι Σοπράνο, παίρνει τη γλώσσα της εκκλησίας για να μιλήσει για γνώση, θαυμασμό και ανθρώπινη αποτυχία.
THE LIFO TEAM
Δύο λεπτά σκοτάδι: εκατομμύρια κυνηγούν την έκλειψη και στην Ισλανδία στήνεται rave με την Μπιόρκ και την Arca

Πολιτισμός / Δύο λεπτά σκοτάδι: εκατομμύρια κυνηγούν την έκλειψη και στην Ισλανδία στήνεται rave με την Μπιόρκ και την Arca

Για λίγα λεπτά, ο ήλιος θα χαθεί. Αλλά γύρω από αυτά τα λίγα λεπτά έχει στηθεί ήδη κάτι πολύ μεγαλύτερο: μετακινήσεις, σχέδια ασφαλείας, τουριστικές προσδοκίες και ένα ισλανδικό rave με την Μπιόρκ και την Arca
THE LIFO TEAM
Το Πράδο βάζει την έκλειψη μέσα στους πίνακές του με τη βοήθεια της AI

Πολιτισμός / Το Πράδο βάζει την έκλειψη μέσα στους πίνακές του με τη βοήθεια της AI

Η έκλειψη που περιμένει η Ισπανία περνά και από το Πράδο: με AI animation, το μουσείο σκοτεινιάζει για λίγο έργα του Γκόγια, του Βελάσκεθ και του Ρούμπενς, σαν ο ουρανός να μπήκε μέσα στους πίνακες.
THE LIFO TEAM
Ένα ρωμαϊκό εργαλείο για νύχια, ένας φαλλός και η καθημερινότητα του αρχαίου σώματος

Πολιτισμός / Ένα ρωμαϊκό εργαλείο για νύχια βρέθηκε στην Αγγλία με λαβή σε σχήμα φαλλού.

Ένα μικρό χάλκινο εργαλείο για τον καθαρισμό των νυχιών βρέθηκε στην Αγγλία, πριν από οδικά έργα. Η λαβή του έχει σχήμα φαλλού, γνωστό σύμβολο τύχης και προστασίας για τους Ρωμαίους.
THE LIFO TEAM
Η Leica απέσυρε από το μεγάλο βραβείο της τον Ρώσο φωτογράφο που είχε φωτογραφίσει τη Μαριούπολη

Πολιτισμός / Η Leica απέσυρε από το μεγάλο βραβείο της τον Ρώσο φωτογράφο που είχε φωτογραφίσει τη Μαριούπολη

Η Leica αφαίρεσε τον Βαλέρι Μελνίκοφ από τη λίστα των φιναλίστ του Leica Oskar Barnack Award, μετά τις αντιδράσεις για τη σειρά του στη Μαριούπολη και τους δεσμούς του με ρωσικά κρατικά μέσα.
THE LIFO TEAM
Η Rosalía ρώτησε το Ρίο αν πρέπει να κάνει βραζιλιάνικο άλμπουμ

Πολιτισμός / Η Ροζαλία ρώτησε το Ρίο αν πρέπει να κάνει βραζιλιάνικο άλμπουμ

Η Ροζαλία έκλεισε χτες το βράδυ τη βραζιλιάνικη στάση της περιοδείας της σαν πρόβα για κάτι μεγαλύτερο: τραγούδησε Έλις Ρετζίνα και Σίκο Μπουάρκε, αποθέωσε τον Καετάνο Βελόζο και ρώτησε το Ρίο αν πρέπει να κάνει άλμπουμ με σάμπα και μπόσα νόβα.
THE LIFO TEAM