Θεσσαλονίκη: 64χρονη συνελήφθη για εμπορία ηρωίνης και κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: 64χρονη συνελήφθη για εμπορία ηρωίνης και κοκαΐνης Facebook Twitter
Φωτογραφία από το σάιτ της ΕΛΑΣ
1

Με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών συνελήφθη μια 64χρονη στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από αιφνιδιαστική έφοδο αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Βέροιας σε διαμέρισμα, παρουσία δικαστικού λειτουργού.

 

Στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν 28 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 15,4 γραμμαρίων και 10 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους 2,8 γραμμαρίων. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΠΤΩΣΗ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Κλιμάκιο του υπουργείου Παιδείας με ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς στο σχολείο των δύο μαθητριών

Το υπουργείο τόνισε ότι προτεραιότητα είναι «η προστασία της ψυχικής υγείας των μαθητών/τριών, των οικογενειών τους και η στήριξη της εκπαιδευτικής κοινότητας»
THE LIFO TEAM
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΤΩΣΗ

Ελλάδα / Ηλιούπολη: Νέες πληροφορίες για το σημείωμα του ενός από τα δύο κορίτσια που έπεσαν από την ταράτσα

Η αναφορά στις Πανελλήνιες και όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά για την υπόθεση - «Ήταν μόνη της», περιγράφουν συνομήλικα κορίτσια για τη μία από τις δύο 16χρονες
THE LIFO TEAM