Ο Τραμπ ζητά να ενισχυθεί το αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο «μέχρι ο κόσμος να έρθει στα συγκαλά του»

Ο Τραμπ ζητά να ενισχυθεί το αμερικανικό πυρηνικό οπλοστάσιο «μέχρι ο κόσμος να έρθει στα συγκαλά του» Facebook Twitter
EPA/TRACIE VAN AUKEN
1

Ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε έκκληση για επέκταση των πυρηνικών δυνατοτήτων των Ηνωμένων Πολιτειών, ωσότου ο κόσμος «έρθει στα συγκαλά του», χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια, σε μια ανάρτησή του στο Twitter σήμερα.

«Οι ΗΠΑ πρέπει να ενισχύσουν σημαντικά και να επεκτείνουν τις πυρηνικές τους δυνατότητες ωσότου ο κόσμος να έρθει στα συγκαλά του όσον αφορά τα πυρηνικά», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Σύμφωνα με το Reuters, δεν ήταν διαθέσιμος κάποιος εκπρόσωπος της ομάδας του Ρεπουμπλικάνου, η οποία έχει επιφορτιστεί με τη διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας, για να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με αυτό το σχόλιο.

Η δήλωσή του έγινε μερικές ώρες αφότου ο Βλαντιμίρ Πούτιν είπε πως η Ρωσία πρέπει να ενισχύσει τη στρατιωτική πυρηνική δυνατότητά της. Όπως επισημαίνει το BBC, οι ΗΠΑ έχουν 7.100 πυρηνικά όπλα και η Ρωσία διαθέτει 7.300, σύμφωνα με την αμερικανική, χωρίς πολιτική διασύνδεση, Ένωση Ελέγχου Όπλων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για νέο παγκόσμιο δασμό 10%: «Θα τεθεί σε ισχύ σχεδόν αμέσως»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιβάλλει νέο παγκόσμιο δασμό μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου να ακυρώσει πολλούς από τους παγκόσμιους δασμούς που είχε επιβάλει πέρυσι
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΑΣΜΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / «Ντροπή»: Έξαλλος ο Τραμπ με το Ανώτατο Δικαστήριο για τους δασμούς - Ανακοίνωσε παγκόσμιο δασμό 10% 

Ο Τραμπ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους δικαστές που συντάχθηκαν με την πλειοψηφία, λέγοντας ότι είναι «αντιπατριώτες» και «ντροπή για τις οικογένειές τους»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια