Καραμπόλα με ακυβέρνητο λεωφορείο στον Πειραιά- Ένας άντρας ακρωτηριάστηκε

Καραμπόλα με ακυβέρνητο λεωφορείο στον Πειραιά- Ένας άντρας ακρωτηριάστηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία Facebook: Xara Giannopoulou
0

Ένας ηλικιωμένος τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος καθώς φέρεται να έχασε και τα δύο του πόδια, και τουλάχιστον 20 αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές, όταν λεωφορείο του ΟΑΣΑ, ακυβέρνητο, παρέσυρε ότι έβρισκε μπροστά του.

Το απίστευτο τροχαίο συνέβη στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού, στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, όταν σύμφωνα με το piraeuspress.gr ο οδηγός του λεωφορείου κατέβηκε από το όχημά του προκειμένου να δει πώς θα περάσει από το δρόμο και να βοηθήσει τους οδηγούς, καθώς είχε προηγηθεί άλλο τροχαίο ατύχημα με δύο ΙΧ αυτοκίνητα.

Λίγο μετά το χειρόφρενο του γεμάτου επιβάτες λεωφορείου λύθηκε, με αποτέλεσμα το βαρύ όχημα να ξεκινήσει μια τρελή κατηφορική πορεία παρασύροντας στο πέρασμά του ό,τι έβρισκε, ανάμεσά τους διερχόμενα και σταθμευμένα οχήματα, δέντρα αλλά και τον ηλικιωμένο άντρα.


Την πορεία του λεωφορείου διέκοψαν δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν τον δρόμο. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της τροχαίας Πειραιά και της Πυροσβεστικής.

Καραμπόλα με ακυβέρνητο λεωφορείο στον Πειραιά- Ένας άντρας ακρωτηριάστηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία Facebook: Xara Giannopoulou
Καραμπόλα με ακυβέρνητο λεωφορείο στον Πειραιά- Ένας άντρας ακρωτηριάστηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία Facebook: Xara Giannopoulou
Καραμπόλα με ακυβέρνητο λεωφορείο στον Πειραιά- Ένας άντρας ακρωτηριάστηκε Facebook Twitter
Φωτογραφία Facebook: Xara Giannopoulou

Δείτε βίντεο από το σημείο που τράβηξε η δημοσιογράφος Χαρά Γιαννοπούλου: 



0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM