Πρωτοφανές περιστατικό με αστυνομικούς σε τμήμα της Αττικής - Έχασαν 10.000 ευρώ που άνηκαν σε αλλοδαπό κρατούμενο

Πρωτοφανές περιστατικό με αστυνομικούς σε τμήμα της Αττικής - Έχασαν 10.000 ευρώ που άνηκαν σε αλλοδαπό κρατούμενο Facebook Twitter
2

Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν απο την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία στο πλαίσιο του αυτοφώρου, γιατί στην βάρδια τους εξαφανίστηκαν περίπου 10.000 ευρώ αλλοδαπού, για την φύλαξη των οποίων ήταν υπεύθυνοι.

Πρόκειται για έναν ανθυπαστυνόμο και έναν αρχιφύλακα, που υπηρετούν σε υπηρεσία αλλοδαπών στην Αττική, οι οποίοι θα οδηγηθούν αύριο στην δικαιοσύνη.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, οι δύο αστυνομικοί ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξη του χρηματικού ποσού, το οποίο είχε παραδοθεί στην υπηρεσία τους από αλλοδαπό κρατούμενο και δεν βρέθηκε κατά τη διαδικασία παράδοσης - παραλαβής χθεσινοβραδινής βάρδιας.

Συγκεκριμένα, το ποσό είχε παραδοθεί από τον αλλοδαπό, στις αρχές του μήνα, και στην αρχή και στο τέλος της κάθε βάρδιας γίνεται παράδοση-παραλαβή.

Στην προκειμένη περίπτωση, ενώ οι δύο κατηγορούμενοι φαίνεται ότι παρέλαβαν το ποσό, όταν παρέδωσαν στους επόμενους δεν υπήρχε, και δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν την απώλεια.

Από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων συνεχίζεται η έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχουν γίνει τα χρήματα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΕΚΤΑΦΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι: Η επίσημη θέση της οικογένειας για την άδεια εκταφής του Ντενίς

Η οικογένεια Ρούτσι εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστή την αποστασιοποίησή της, ενημερώνοντας παράλληλα ότι η προγραμματισμένη και χωρίς άδεια εκταφή θα πραγματοποιηθεί
LIFO NEWSROOM
ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ

Ελλάδα / Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: «Έχετε μέρος να μείνω;» – Οι τελευταίες λέξεις του δράστη που παραμένει άφαντος

Ο δράστης της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα παραμένει άφαντος - Οι μαρτυρίες, τα σενάρια και οι λεπτομέρειες του φονικού που συγκλόνισε τη Μεσσηνία
LIFO NEWSROOM
Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

Ελλάδα / Πένυ Σκάρου: «Βιάστηκα πριν από τρία χρόνια από έναν άνθρωπο 70 χρονών και έμεινα έγκυος»

«Έκανα την καταγγελία για τον συγκεκριμένο άνθρωπο γιατί θεωρώ ότι το έχει ξανακάνει» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση της τραγουδίστριας και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στη ξιφασκία με σπάθη
LIFO NEWSROOM