Σε νοσοκομείο της Ρώμης εισήχθη ο Στίβεν Χόκινγκ

Σε νοσοκομείο της Ρώμης εισήχθη ο Στίβεν Χόκινγκ Facebook Twitter
2

Ο Βρετανός θεωρητικός φυσικός και κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Ρώμης για εξετάσεις σήμερα επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Ο 74χρονος Χόκινγκ, που βρίσκεται στην Ιταλία ένα συνέδριο που οργανώνει η Παπική Ακαδημία Επιστημών και συναντήθηκε με τον πάπα Φραγκίσκο την Δευτέρα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης.

Λίγη ώρα αργότερα, εκπρόσωπός του δήλωσε πως ο Χόκινγκ δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Μια πηγή του Βατικανού ανέφερε επίσης ότι δεν πιστεύεται ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή. Η πηγή του Βατικανού πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν έχουν αλλάξει τα σχέδια του διάσημου φυσικού να αναχωρήσει από την Ιταλία αύριο Σάββατο.


Ο Χόκινγκ, που πάσχει από πλάγια μυατροφική σκλήρυνση, μιλά με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή και ταξιδεύει συνοδευόμενος πάντα από τέσσερις βοηθούς, μεταξύ των οποίων και δύο νοσοκόμες. Στις 25 Νοεμβρίου έδωσε μια διάλεξη στο Βατικανό με θέμα την καταγωγή του σύμπαντος.


Το Τζεμέλι θεωρείται ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ρώμης και εκεί νοσηλεύονται, όποτε χρειαστεί, οι επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΦΩΤΙΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ

Διεθνή / Γαλλία και Ισπανία στις φλόγες: Πάνω από 250.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν - «Έρχονται δύσκολες ώρες» λέει ο Σάντσεθ

Ο ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ προειδοποίησε ότι οι επόμενες ώρες θα είναι δύσκολες και τόνισε ότι προτεραιότητα είναι να σωθούν ανθρώπινες ζωές και να προστατευθούν οι κατοικημένες περιοχές.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια