Καμίνης και Γαληνός υποψήφιοι για "Δήμαρχοι του Κόσμου"

Καμίνης και Γαληνός υποψήφιοι για "Δήμαρχοι του Κόσμου" Facebook Twitter
1

Δύο Έλληνες δήμαρχοι βρίσκονται στη λίστα των 15 δημάρχων παγκοσμίως που επελέγησαν από το City Mayors Foundation, ένα διεθνές think tank που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, για να διεκδικήσουν φέτος το βραβείο «Δήμαρχος του Κόσμου». 

Σύμφωνα με τα Νέα, πρόκειται για βραβείο το οποίο απονέμεται κάθε δύο χρόνια στον καλύτερο δήμαρχο του κόσμου και φέτος ανάμεσα στους διεκδικητές είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης αλλά και ο Δήμαρχος της Λέσβου Σπύρος Γαληνός.

Οι δύο Έλληνες δήμαρχο βρίσκονται στη λίστα επειδή φέτος το βραβείο έχει ως θέμα το Προσφυγικό και όλοι οι υποψήφιοι προέρχονται από πόλεις που έχουν υποδεχτεί πρόσφυγες.

Όσοι θέλουν να ψηφίσουν Καμίνη μπορούν να το κάνουν στέλνοντας μέιλ μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου στο [email protected], και βάζοντας “Athens, Kaminis" στο θέμα του e-mail. Όσοι θέλουν να ψηφίσουν τον δήμαρχο Λέσβου γράφουν "Lesbos, Galinos" στο θέμα του e-mail και επίσης αιτιολογούν με ένα μικρό κείμενο την ψήφο τους.     
 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Πολιτική / Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: «Πατριωτική εισφορά» στο πλουσιότερο 1% και κατώτατος μισθός 1.000 ευρώ έως το 2027

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης παρουσίασε επίσης φοροελαφρύνσεις για οικογένειες και επιχειρήσεις, θέτοντας το δίλημμα των επόμενων εκλογών ως «διαφθορά ή κυβερνητική αλλαγή»
THE LIFO TEAM
ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΕΝΟΣ ΕΒΡΟΣ

Πολιτική / Ο Σταύρος Μπένος αποχώρησε από το σχέδιο «Έβρος Μετά» - «Παραιτούμαι για λόγους προσωπικής αξιοπρέπειας»

Εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής του, ο πρώην υπουργός τόνισε ότι πρόκειται για ζήτημα ευθύνης απέναντι τόσο στην προσωπική του διαδρομή όσο και στους πολίτες της περιοχής
THE LIFO TEAM
ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική / Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: «Βάζει ανθρώπους να προσεγγίζουν στελέχη μας και να τους λένε "φύγε από εκεί"»

«Είναι το αποκορύφωμα του θράσους και της έλλειψης επίγνωσης να προσπαθείς να εξαπατήσεις ξανά τον κόσμο που σε έχει καταλάβει», σχολίασε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τον Αλέξη Τσίπρα
THE LIFO TEAM