ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του Τραμπ έναντι της Κλίντον- Του δίνει ποσοστό 46%

Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του Τραμπ έναντι της Κλίντον- Του δίνει ποσοστό 46% Facebook Twitter
2

Σταδιακή υποχώρηση έχει αρχίσει να σημειώνει ο ενθουσιασμός για την Χίλαρι Κλίντον, μετά την επιστροφή του σκανδάλου του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της υποψηφίου των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, η οποία και βρίσκεται σε θέση άμυνας μετά την ανακάλυψη μυστηριωδών ηλεκτρονικών μηνυμάτων από το FBI.

Το θολό τοπίο που άρχισε να δημιουργείται εκ νέου γύρω από τη δράση της, μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές, είχε ως αποτέλεσμα στην τελευταία δημοσκόπηση για λογαριασμό του ABC News και της Washington Post, να καταγράφει για πρώτη φορά πτώση από την πρώτη θέση με τον αντίπαλό της Ντόναλντ Τραμπ να σημειώνει προβάδισμα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, το 46% των ψηφοφόρων δηλώνουν πως στις εκλογές θα ψηφίσουν Τραμπ με τους υποστηρικτές της Χίλαρι να πέφτουν στο 45%. 

Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του Τραμπ έναντι της Κλίντον- Του δίνει ποσοστό 46% Facebook Twitter

Ωστόσο το ABC σημειώνει πως η διαφορά του 1% μεταξύ Κλίντον- Τραμπ δεν είναι ανησυχητική, δεδομένου και του περιθωρίου λάθους που υπάρχει πάντα στις δημοσκοπήσεις και πως σε κάθε περίπτωση τα ποσοστά είναι εξαιρετικά κοντά. Υπενθυμίζει δε πως ο Τραμπ έχει σημειώσει ξανά προβάδισμα έναντι της Κλίντον στο παρελθόν, αφού σε δημοσκόπηση τον περασμένο Μάιο είχε προηγηθεί στην πρόθεση ψήφου κατά 2%. 

Όπως σημειώνει το δίκτυο, ακόμη κι αν πρόκειται για ποσοστά που δημοσιοποιούνται μόλις μία εβδομάδα πριν τις κρίσιμες εκλογές, αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως πως είναι ενδεικτικά του τελικού αποτελέσματος και παραθέτει αντίστοιχα την περίπτωση του Μιτ Ρόμνεϊ που προηγούνταν μία μονάδα έναντι του Μπάρακ Ομπάμα πριν τις εκλογές του 2012 ή τον Τζον Κέρι που είχε επίσης προβάδισμα μίας μονάδας έναντι του Τζορτζ Μπους το 20014.

Νέα δημοσκόπηση δείχνει προβάδισμα του Τραμπ έναντι της Κλίντον- Του δίνει ποσοστό 46% Facebook Twitter
2

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗ ΠΟΛΩΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΒΑΛΤΙΚΗ

Διεθνή / Πολωνία: Ρωσικό κατασκοπευτικό αεροσκάφος αναχαιτίστηκε από πολωνικά μαχητικά πάνω από τη Βαλτική

Παρόμοια περιστατικά με τη συμμετοχή ρωσικών αναγνωριστικών αεροσκαφών πάνω από τη Βαλτική είχαν καταγραφεί και τη Δευτέρα, καθώς και την προηγούμενη Παρασκευή
THE LIFO TEAM
ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑ ΠΟΛΩΝΙΑ

Διεθνή / 55 ώρες στο νερό: Κολυμβητής διέσχισε τη Βαλτική Θάλασσα από τη Σουηδία έως την Πολωνία

Η διάσχιση της Βαλτικής θεωρείται μία από τις δυσκολότερες προκλήσεις στην κολύμβηση μεγάλων αποστάσεων, καθώς οι αθλητές καλούνται να αντιμετωπίσουν την τεράστια απόσταση, τις συνεχείς μεταβολές του καιρού, τα παγωμένα νερά και τα κύματα
THE LIFO TEAM