Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Συνεδριάζει το ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες Facebook Twitter
1

Σήμερα το απόγευμα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες μετά και την ματαίωση της πρώτης συνεδρίασης στις 30 Σεπτεμβρίου που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκος Σακελλαρίου, ο οποίος είχε αποφασίσει τη ματαίωση της διάσκεψης της Ολομέλειας με αφορμή «το κλίμα που είχε δημιουργηθεί» δέχτηκε σκληρές επικρίσεις και τελικά συγκαλεί δύο διασκέψεις για το θέμα. Η δεύτερη θα γίνει το πρωί της Παρασκευής.

Σήμερα στις 17:00 η διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του ΣτΕ, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Και στις δυο διασκέψεις θα συμμετέχουν 30 μέλη. Εκτός του πρόεδρου, Νικολάου Σακελλαρίου, θα συμμετέχουν 3 αντιπρόεδροι, σύμβουλοι Επικρατείας και 3 πάρεδροι του ΣτΕ (οι τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου).

Εισηγητής είναι ο σύμβουλος Επικρατείας, Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι προσφυγές των τηλεοπτικών σταθμών συζητήθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας του ΣτΕ στις 4 Ιουλίου 2016.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

TV & Media / Τι έγιναν τα 100 εκατομμύρια δολάρια που πρόσφερε η Amazon στη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ;

Έξι χρόνια από τότε που υπέγραψε το εξαιρετικά επικερδές συμβόλαιό της με την Amazon, τίποτα από όσα είχε αναλάβει να κάνει η 39χρονη Βρετανίδα δημιουργός, δεν έχει βγει ακόμη στον αέρα.
LIFO NEWSROOM
«I love Lucy»: Οργή, αλκοόλ, χρήμα, ξύλο και απιστίες πίσω από το πιο διάσημο οικογενειακό σόου του κόσμου

Σαν σήμερα / Λουσίλ Μπολ: Η πιο αξιολάτρευτη νοικοκυρά της Αμερικής ήταν μια απάτη

Σαν σήμερα το 1989 πεθαίνει η Αμερικανίδα ηθοποιός Λουσίλ Μπολ, πρωταγωνίστρια της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «I love Lucy». Αν και λατρεύτηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, η πραγματικότητα πίσω από το «Καλύτερο τηλεοπτικό σόου όλων των εποχών» ήταν γεμάτη βία, αλκοόλ και απιστίες.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια