Kυνηγός σοκάρει με video που ανέβασε μετά από επίθεση αρκούδας

Kυνηγός σοκάρει με video που ανέβασε μετά από επίθεση αρκούδας Facebook Twitter
3

Σε μια ιστορία που θυμίζει την τελευταία ταινία του ντι Κάπριο, κυνηγός ανέβασε στο Facebook βίντεο με τον ίδιο άσχημα τραυματισμένο μετά από επίθεση αρκούδας.

Ο Todd Orr δέχτηκε την επίθεση ενώ κυνηγούσε άλκες στη Μοντάνα και παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του, είχε το κουράγιο να ανεβάσει το βίντεο, κάνοντας πάνω από 16 εκ. views σε λιγότερο από μία ημέρα.

"Η ζωή είναι χάλια στη χώρα της αρκούδας", λέει, στην αρχή του βίντεο πριν περιγράψει τους τραυματισμούς του. "Νομίζω ότι το χέρι μου έσπασε, αλλά τα πόδια μου είναι εντάξει, τα εσωτερικά μου όργανα είναι εντάξει, τα μάτια είναι εντάξει", προσθέτει.

Αφηγείται ότι ψέκασε με ένα ειδικό σπρέι την αρκούδα όταν την είδε, αλλά αυτό απέτυχε να την αποτρέψει και ακολούθησε άγρια επίθεση: "Δάγκωνε τα χέρια μου, τους ώμους, ακόμη και το σακίδιο. Η δύναμη της κάθε δαγκωματιάς της ήταν σαν μια βαριοπούλα με δόντια. Σταματούσε για μερικά δευτερόλεπτα και μετά ξαναδάγκωνε πάλι", λέει.  

Η επίθεση έληξε μετά από μερικά λεπτά, σύμφωνα με τον Orr, ο οποίος παρότι σε άσχημη κατάσταση, προσπάθησε να γυρίσει πίσω στο φορτηγό του, περίπου τρία μίλια μακριά.

Όμως μετά από λίγα λεπτά η αρκούδα χτύπησε και πάλι, και πλέον ο Orr ήταν βέβαιος ότι δεν θα γλίτωνε. "Σκέφτηκα ότι αυτό ήταν το τέλος," σημειώνει.

Χτύπησε μέχρι και αρτηρία στο λαιμό του αλλά ο κυνηγός, αφού έμεινε ακίνητος για να την κάνει να σταματήσει την επίθεση,  κατάφερε να πάρει το μονοπάτι αιμορραγώντας και να επιστρέψει στο φορτηγό.

Στη συνέχεια οδηγώντας έφτασε στο νοσοκομείο, φροντίζοντας μάλιστα να βάλει και τη ζώνη ασφαλείας.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Ιράν: Τι αλλάζει στην πολιτική της Τεχεράνης για τα πυρηνικά ο θάνατος του Εμπραχίμ Ραϊσί

Ποιος είναι ο νέος Ιρανός ΥΠΕΞ - Πώς επηρεάζονται οι συνομιλίες μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά της Τεχεράνης - «Τεχνική βλάβη στο ελικόπτερο» λένε τα ΜΜΕ του Ιράν
ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Διεθνή / Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Τι είναι, ποια η δικαιοδοσία του - Ο Πούτιν ανάμεσα στα εκκρεμή εντάλματα σύλληψης

Αν και το αίτημα για τα εντάλματα σύλληψης των Μπενιαμίν Νετανιάχου και Γιοάβ Γκάλαντ πρέπει να εγκριθεί από τους δικαστές του ΔΠΔ, η ανακοίνωση του Καρίμ Καν αποτελεί πλήγμα για την κυβέρνηση του Ισραήλ και πιθανότατα θα τροφοδοτήσει τη διεθνή κριτική για την πολεμική στρατηγική του στη Γάζα.
NEWSROOM
Τι σημαίνει το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για τον Νετανιάχου

Διεθνή / Τι σημαίνει για Νετανιάχου και Χαμάς το ένταλμα σύλληψης από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Οι κατηγορίες εναντίον του Νετανιάχου και του Γκάλαντ περιλαμβάνουν «την πρόκληση εξόντωσης, πρόκληση πείνας ως μέθοδος πολέμου, συμπεριλαμβανομένης της άρνησης των προμηθειών ανθρωπιστικής βοήθειας, σκόπιμης στόχευσης αμάχων σε σύγκρουση»
NEWSROOM
Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Ιρανού προέδρου Εμπραχίμ Ραϊσί

Διεθνή / Eθνικό πένθος σε Ιράν και Πακιστάν για τον θάνατο Ραϊσί

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ κήρυξε πενθήμερο εθνικό πένθος μετά τον θάνατο του προέδρου - Η εθνική σημαία του Πακιστάν κυματίζει μεσίστια στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Ισλαμαμπάντ
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

3 σχόλια