LIVE!

Πιθανή η αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα

Πιθανή η αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα Facebook Twitter
7

Πολλές πιθανότητες για αποφυλάκιση συγκεντρώνει πλέον ο καταδικασμένος για την υπόθεση των σατανιστών Ασημάκης Κατσούλας, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Espresso», ο εισαγγελέας φέρεται να έχει εισηγηθεί θετικά στο αίτημα του για αποφυλάκιση.

Έως σήμερα έχουν γίνει γνωστές τουλάχιστον τρεις αιτήσεις αποφυλάκισης του, οι οποίες όλες είχαν απορριφθεί από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο Κατσούλας που θεωρείτο ο «εγκέφαλος» της συμμορίας των σατανιστών είχε απασχολήσει τις Αρχές και κατά την παραμονή του στη φυλακή, αφού φέρεται ότι κατάφερε μαζί με συγκρατούμενό του να επικοινωνεί μέσω τηλεφώνου με δύο αδελφές 11 και 12 χρόνων, από τις οποίες ζητούσαν να αγγίξουν απόκρυφα μέρη του σώματός τους λέγοντας ότι είναι αστυνομικοί.

Τον Μάρτιο του 2005 πληροφορίες ανέφεραν ότι προσπάθησε να αποπλανήσει μία 23χρονη κατά τη διάρκεια της άδειάς του από τοις φυλακές.

Από το κύκλωμα των σατανιστών που συγκλόνισε την κοινή γνώμη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, πρώτη αποφυλακίστηκε η Δήμητρα Μαργέτη το 2001 και 13 χρόνια αργότερα ο Μάνος Δημητροκάλης, ο οποίος εξέτισε  τα 3/5 της ποινής του.

Οι σατανιστές σε τελετές μαύρης μαγείας είχαν σκοτώσει δύο κοπέλες, εκ των οποίων η μία ανήλικη.

Στις 28 Δεκεμβρίου του 1993 αποκαλύφθηκε η δράση της ομάδας  και η Ασφάλεια συνέλαβε την 18χρονη, τότε, φίλη του Κατσούλα, Δήμητρα Μαργέτη, που συμμετείχε στις φρικτές τελετές.

Ελλάδα
7

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Ελλάδα / Έκρηξη βόμβας στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 42χρονος αφού εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο διαμέρισμα

Το δακτυλικό του αποτύπωμα εντοπίστηκε στο διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Λαδάδικα, όπου εκτιμούν οι αρχές πως κατασκευάστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός.
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025- Live: Λεπτό προς λεπτό το συνέδριο για ισότητα, συμπερίληψη και διαφορετικότητα

Περισσότερες από 50 προσωπικότητες από την πολιτική, τον πολιτισμό, τα media και την κοινωνία των πολιτών συμμετέχουν στο φετινό The Upfront Initiative, που επιστρέφει για 4η χρονιά στο Ωδείο Αθηνών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω μοιάζει πολύ με τον Τσίπρα. Το σκεπτικό είναι πως μπορεί να προσληφθεί αμέσως στο Δημόσιο ως ο επίσημος σωσίας του Πρωθυπουργού.Επιπλέον μπορεί να τον στέλνει και στας Ευρώπας να 'μαγεύει' τους εταίρους...
Θα ήθελα πολύ να γνωρίζω το σκεπτικό της ΘΕΤΙΚΗΣ εισήγησης (άπειρα θαυμαστικά εδώ). Συγγνώμη, αλλά εξ όσων διάβασα δεν μου φαίνεται πλήρως αναμορφωένος ο συγκεκριμένος ισοβίτης κατάδικος. Αν έχει προβεί σε τέτοιες ενέργειες βρισκόμενος στη φυλακή, πώς είναι δυνατόν να μην θεωρείται ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων;